2. dönem ne anlatacaksınız

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar lab. yok bişey yok 2. dönem ne anlatacağız 15 tatilde baya ayrı kalmışım konulardan da birde panik oldum:)Sizler ne yapacaksınız yarın?

ben ilk dönem office hiç girmedim bu dönem office anlatacağım zaten programlamaya girmek istesem de çocuklar seviye olarak çok aşağıda olduğundan zaman kaybından başka bişey olmaz

ne lab var ne net:)))Sınıflarda pc var sadece onların da yarısında net yok:))))

bizde lab var ama 9 pc var sınıf 47 kişi uygulama yaptırmak imkansız. ben office anlatacağım projeksiyonla göstereceğim sadece köyün internet cafesinde yada tenefüslerde uygulama yapar artık ilgisi olan cocuk :? :?

Allahtan bizimki zengin okul herbirinin evinde laptop tablet falan filan var ama işte okulda yok:((

Planda algoritma deniyor ama çocukların seviyeleri çok düşük.acaba plan dışında hareket etsem, office anlatsam sorun olur mu? diye kara kara düşünüyorum doğrusu :(

tuubazel' Alıntı:
Planda algoritma deniyor ama çocukların seviyeleri çok düşük.acaba plan dışında hareket etsem, office anlatsam sorun olur mu? diye kara kara düşünüyorum doğrusu :(
Bence anlatın sorun olmaz öğretim programında esnek olunabileceğini ibare eden yerler var çocukların algoritmayı anlayabilmesi için belirli bir düzeyin üzerinde olması gerek bu da çoğu il okullarda mümkün değil hele hele lab işe yaramıyorsa...

Algoritma konusu eski seçmeli Bilişim Teknolojileri dersinin 6., 7. basamaklarında da yer alan bir konu. Aslında bu konu BT sınıfı olmasa bile sınıfta anlatılabilecek bir konu. Programlama konuları başladığında ve öğrenciler uygulama fırsatı bulduklarında seviyeleri hangi düzeyde olursa olsun dersler oldukça verimli ve eğlenceli geçecektir.

planı değiştirsek daha rahat oluruz aslında . Ben de office anlatacagım ve planda programlama yazıyor. Deftere yalan yazmaktansa bir tutanak tutup yıllık planı değiştirelim

benim sınıfımda 15 bilgisayar var 50 ortalama sınıf mevcutları projeksiyondan yansıtarak ofis programları anlatmayı düşünüyorum ama neyi ne kadar anlatayım bilmiyorum ilk öğretmenlik tecrübem ve 2. haftamdayım yardımcı olun lütfen ...

Geri