2. Dönem Performans Konuları

Kodla Büyü
İşletim sistemi ve özelliklerinden verdim sınıfta sunum yaptırdım. Benim lab. yok. Sınıfta yapılacak bir etkinlik seçmek ve ona göre değerlendirme yapmak en iyisi. Hem daha kolay.

ben bu dönem scrathcı 8. sınıflara plana koydum ve 6. sınıfların performans ödevleri word çalışması. konular da malum günümüzün sıkıntısı kuraklık. bununla ilgili araştırma,slogan broşür vb. çalışma yapmalarını istedim Bir diğer konu ise Atatürk ile ilgili kısa hikayeler araştırmalarıydı.

hocam ben 1. dönem performans ödevini grup olarak vermiştim. tabi çalışanla çalışmayanları ayırt edemedim. bu dönem bireysel olarak değerlendirebilmek ve gözümün önünde olması açısından performans görevi olarak haftaya okulda excel'den uygulama sınavı yapacağım. Tablo hazırlatıp formül kullanacaklar ve son olarak grafik oluşturacaklar.

arkadaşlar benim kafa çorba oldu ya :? proje performans vs. ilk dönem izinliydim. bu dönem yeni bir okulda başladım. sudan çıkmış balık gibiyim. hangi konuları işleyeceğim, nasıl yapacağım derken bi de bu ödevler çıktı ve daha önce hiç uğraşmadığım işlerdi.

firdevs' Alıntı:
ben bu dönem scrathcı 8. sınıflara plana koydum ve 6. sınıfların performans ödevleri word çalışması. konular da malum günümüzün sıkıntısı kuraklık. bununla ilgili araştırma,slogan broşür vb. çalışma yapmalarını istedim Bir diğer konu ise Atatürk ile ilgili kısa hikayeler araştırmalarıydı.

konuyu beğendim.

Her bir donanım parçası bir öğrenciye verilip onla ilgili sunu hazırlaması istenebilir.

Dergi kapağı hazırlasınlar, ya da broşür, basit bir afiş de olabilir, ağaçları koruma ile ilgili bir afiş yapsnlar mesela. Beğendiklerinizi asarsınız güzel olur. Sigarayı bırakma, verimli ders çalışma, kitap okuma, yaşlılara yardım, sosyal medya alanları vb gibi konular seçilebilir. Benim lab yok, karton üzerinde iç donanım ve dış donanım panosu yaptırdım mesela, güzel de oldu, çocuklar renkli resmler getirdiler, kendileri yapıştırdı falan. Sınıfa astık, hoş oldu. Aynısı wordde çok daha harika olur.

Gelecekte olmak istedikleri mesleği tanıtan WEB sitesi hazırlamalarını istedim. Publisher programında hazırlayacaklar. :+1: :tr:

word ile hazırlanmış bir afiş yada powerpointte hazırlanmış bir sunum düşünüyorum.

bu sene için hazırladığım proje ödevi konuları ve yönergeleri. Proje günlüğü istedim çünkü bizim müdürümüz proje tesliminden önce öğrencilerinizi takip edin demiştir. ben de iletişimimizi böyle ispatlayabilirim diye düşündüm. hem de öğrenciyi süreç içinde yönlendirerek saçma sapan bir ödev getirmesini engellemiş olurum diye düşündüm. :D

Ekli dosyalar

Geri