2. Dönem Tablet PC Dağıtımı Yapılacak Okul Listesi

Kodla Büyü
Bu habere gore çocuklara karsi zor duruma dustum, bu hafta cikan haberlerden cocuklara II. donem tablet verilecegini soyledim... :(

Oy için çocuklarında gönüllerini, hayallerini, umutlarını daha şimdiden "hayat sadece zengine güzel" olduğunu anlayacak şekilde mahvettiniz yaaa ! Bir kişide çıkıp yaa kardeşim seçim de tablet dedin hani nerde demiyor. Nerde o cesaret kim de o yiğitlik ? Yazık en azından bizim tüm hayallerimizi çaldılar çocuklarımıza bunu yapmasalardı

Etkileşimli tahtaları ve ağ alt yapılarının kurulumları yapılan okullara tablet dağıtımı yapılacak. Diğer öğrencileri umutlandırarak hayal kırıklığına uğratmayalım.

1disposal' Alıntı:
Etkileşimli tahtaları ve ağ alt yapılarının kurulumları yapılan okullara tablet dağıtımı yapılacak. Diğer öğrencileri umutlandırarak hayal kırıklığına uğratmayalım.
Biz mi umutlandırdık !!!!!!???%%%+ Evet evet tüm suç bizim yaşasın başımızdakiler, biz onlar için varız.

meslek lisesi de yok. Eğitim kalitesi anadolu liselerinde daha düşük olduğundan öncelik onlara vermişler sanırım :?

dağıtılınca sonucun ne olacağını çok merak ediyorum? öğretmenler ve öğrenciler nasıl bir etkileşime girecekler? hakikaten işe yarayacak mı?

Geçen sene 5. sınıflara ve 9. sınıflara dağıtılacak denmişti. 5. sınıfları çıkardılar. Şimdi de yine azcık sayıda 9. sınıflara dağıtılacak. Diğer 9. sınıflar ne olacak...???

Geçtiğimiz Haziran özel bir Üniversitede Fatih Projesiyle ilgili Çalıştaya katılmıştık. Fatih Kurulan ve Öğrencilere tablet de dağıtılan pilot okullarda görev yapan öğretmen arkadaşlar da katılıp konuşma yapmıştı.
Etkileşimli tahtalardan memnunken öğrenciye tablet verilmesinden memnun değillerdi. Öğretmen ekranını öğrencilere yansıttıklarında tabletini uyku moduna alanın öğrencinin kontrolden çıktığı öğretmen ders anlatırken başka işlerle meşgul olduğunu belirtmişlerdi. Her ne kadar yazılımsal ve donanımsal kontrol koysalar da o tabletlerin amaçları dışında kullanılmasını engellemek çok zor. Şu anki haliyle israftan başka bir şey değil.

Geri