2. el cep telefonu almak istiyorum

Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar telefonum eskidi fakat yeni telefona da abartı rakamlar vermek istemiyorum. O yüzden belki forum üyeleri arasında telefonunu satmak isteyenler olabilir diye buraya başlık açayım dedim.

12 GB ram+512 GB hafızalı, işlemcisi çok eski olmayan honor 200, poco X6 pro, Xiaomi 14t vb. telefonlara bakıyorum. Elinde bu ve bunlara benzer telefon olup da satmak isteyenler olursa almayı düşünüyorum.

İkinci el 15.000 tl vereceksiniz yaklaşık. Onun yerine sıfır telefon alın o civarlarda olan. Oyun oynamayacaksanız 15-20 aralığında telefon işinizi fazlasıyla görür. Oyun bile oynatır da işlemci takıntısı olanlara karşı diyorum.

Garantili kafanız rahat kullanın.

Realme 12 ailesi olabilir mesela.

Easycep ten 3 adet telefon aldım şimdiye kadar. Hiçbirinde sorun yaşamadım ve memnun kaldım. Yalnız orada çok iyi ve mükemmel durumda ki telefonları tercih ettim.

13.000 tl.
12gb ram-256gb hafıza-snapdragon 8 gen 1 işlemci- çelik siyah rengi-mikroskobik kamera
Yurtdışından oğlum için almıştım. 1 ay kullanıldı. sonra kutusuna kaldırıldı. Şimdiye kadar hiç kullanılmadı. Sadece yılda 1 sim etkileşimi için telefon çalıştırıldı. imei kaydı yapıldı. 2025 itibariyle başka simkart kullanma kısıtlaması kaldırıldı.
İstersen yanında realme watch 2 pro akıllı saati de (hediye olarak alınmıştı, hiç kullanılmadı) 1000tl ye verebilirim.

Geri