2 haziran Ankara intel kursuna gelen var mı?

Kodla Büyü
Sponge Bob' Alıntı:
Hayırlı olsun cexen. İlsis sayfanda görünüyor mu kursa alındığın?

yok henuz ilsiste herhangi bir şey gorunmuyor sabah kurs hocası aradı sadece mailler falan filan işte :D

Yeni alınan eğiticiler için olan kurs di mi hocam bu.Barajı geçenler gider işte.Ben geçememiştim.Hayırlı olsun hocam..

Yok, şöyle; eğitekten aradılar, mail adreslerimi kontrol etmek için aradıklarını söylediler. Önümüzdeki günlerde birçok mail atılacakmış, maillerimi devamlı kontrol etmem gerektiğini filan söylediler. Sanırım yarından itibaren başlar mailler de gelmeye.

Sponge Bob' Alıntı:
Yok, şöyle; eğitekten aradılar, mail adreslerimi kontrol etmek için aradıklarını söylediler. Önümüzdeki günlerde birçok mail atılacakmış, maillerimi devamlı kontrol etmem gerektiğini filan söylediler. Sanırım yarından itibaren başlar mailler de gelmeye.

hmmm tmm o zaman bi sorun yok ..

İstediğiniz yerde kalabilirsiniz. Ama sanırım Başkent Öğretmenevi'nde (Eğitek'in hemen yanında) yer ayarlıyorlar, eğer öğretmenevinde kalmak istemezseniz, kalınan yere ödenen ücret faturalandığı taktirde de harcırah olarak tüm masraflar (yol, konaklama, yemek vs.) geri alınabiliyormuş.

Ben de bir şey sorıyım: Katılacağımız intel kursunun karma eğitim mi yoksa yüzyüze eğitim mi olduğunu bilen var mı aranızda??[/b]

Yüzyüzeciler bir nebze daha avantajlı diye duymuştum, Neyse, gidince görücez. Bu arada kurs hala hizmetiçinde gözükmüyor, ne kurs var ne liste.

Kurs Hizmet içinde yok. Ancak ilsis'te gözüküyor. İlgili mailler geldi. Ankara'da görüşürüz arkadaşlar :+1:

walla Mehmet GÖKÇENOĞLU hocamın yuzyuzeci oldugu soyleniyor gelen maillerde onun ismi varsa yüzyüze dir ...:D

Geri