2. il dışı yapılacak

Kodla Büyü
Vayyyy. Cozuttu bunlar var ya. İyi.... Her ayın 20-25'i arası felan tayin dönemi olsun. Ye değiştirmek isteyenler başvursun. Ama yer değiştireceği iyi bir yer bulamasın. :mrgreen:

Ne güzel demokrasi böyle...

ben anlamıyorum bu zamanlamayı kim planladı. hayranım mebin bu gereksiz atraksiyonlarına.
2. il dışı nedir yahu? 1. si neden yapıldı o zaman.
kadro güncellenmesi ne kadar zor bir olay ki?
öğretmen bir işi zamanında yapmadığında fırçayı basanlar neden mem lere bunu uygulamıyor...
il içi 2 kez yapılır il dışı iki kez yapılır bundan sonra özür gurubu da ikinci kez yapılmalıdır o zaman.
girdik mi sonsuz döngüye...
Olmaz arkadaş her bakan geldiğinde uygulamalar değişiyor ama öğretmenin sorunları hep aynı...
aile bütünlüğü sağlansın, okul başlamadan önce tüm atamalar görevlendirmeler tamamlansın okul başladığında herkes yerini bilsin. yok efendim teog sınavı varmış o sonuçlanmamış ee öğretmenin il dışını atamasını 10 gün ileri atalım. niye öğretmenin atamasını ileri atıyosun sınav sonuçlarını erken açıkla, sınavı erken yap. okullar açılmış daha ilk atamalar yapılacak...
sistem ilkeler üzerine kurulmalı, gelen giden sistem üzerinde bu kadar kolay oynamamalı...
kime söylüyorum ki.. nimet çubukçu zamanında samsun ihle'den, istanbula ihl 'ye bakanlık görevlendirmesiyle öğretmenin okulu değiştirilmişti, hemde stajerken.
hüseyin çelik zamanında muhteşem bir atama oldu, matematik öğretmeni akrabası 50 küsür puanla vanda kadrolu olarak atanmıştı... açıklama atama olayından daha vahim di: yanlışlıkla - sehven atanmış... (yersen)
ömer dinçer beyfendi zaten öğretmenleri itip kakılacak eleman olarak görüyordu ki şu vahim açıklamayı da o yapmıştı:
"veliyi üzeni ben de üzerim".
ondan sonra veliler okullarda öğretmen dövmeyi arttırdılar.
sayın bakanımız nabi avcı: ilk göreve başladığında il il gezip öğretmenlerin sorunlarını dinleyeceğinden bahsetmişti. geçenlerde sanırım hataydaydılar. bekliyoruz . daha ılıman bir bakan gibi. kayda değer bir icraatı aklıma gelmiyor. en azından adam yerine koyup dinliyor.
hayırlısı nerden nereye geldik:)

Geri