2.modül yerine?(hem kursu)

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar bu 2.modül biraz saça geldi bana kursiyerlerde zaten birşey anlamazlar,siz bu modül yerine ne anlattınız?sınavını nasıl yaptınız?tecrübeli arkadaşlkarın fikirlerine ihtiyacım var.

Kardeş ben de aynı durumdan müzdaribim. Çözüm olarak ise; kursiyerlere durumu anlattım ve sonraki modül olan MS Word'de klavyeyi iyi kullanmak çok önemli diyerek 10 parmak programı çalışmalarını istedim :)

odabasalparslan' Alıntı:
Kardeş ben de aynı durumdan müzdaribim. Çözüm olarak ise; kursiyerlere durumu anlattım ve sonraki modül olan MS Word'de klavyeyi iyi kullanmak çok önemli diyerek 10 parmak programı çalışmalarını istedim :)
bende klavye tuşlarının işlevlerinden bahsettim,mouse kullanmadan klavye ile pc kullanmadan bahsettim...olmadı bide dedğiniz gibi 10 parmak çalştırayım :)

hcm 2. modülden ben pek bişey anlatmıyorum. 2. modül sınavına 1. modül sorularından katarak karışık yapıyorum . (1. ve 2. modül sınavları ayrı ) herhangi bir sorun olmuyor

nasif' Alıntı:
hcm 2. modülden ben pek bişey anlatmıyorum. 2. modül sınavına 1. modül sorularından katarak karışık yapıyorum . (1. ve 2. modül sınavları ayrı ) herhangi bir sorun olmuyor
bende öle yapim barii

sınav kağıdının üstünde 2. modül sınavı yazması yeterli . idareciler içeriğine bakmıyorlar bile.

Geri