2 Modemi kablosuz bağlayabilmek?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba Arkadaşlar ,

Airties Rt-211 Kablosuz ADSL modem internete bağlı. Dizüstü bilgisayarımızla kablosuz olarak internete girebiliyoruz. Sinyal düşük seviyede ulaşıyor bu noktaya. Dizüstü bilgisayarın bulunduğu noktada 2. bir adsl modemimiz var TTnet'in verdiği ZXV10 W300. 2. ADSL modemi AP olarak kullanarak sinyali güçlendirme imkanımız var mı?

Ne önerirsiniz?

hocam sana birazcık ipucu vereyim airties modemlerde mesh teknolojisi var iki modemin de web şifreleme yaparak bunu yapabilir siniz.

mesh özelliğini biraz inceleyeyim hemen.

Dizüstü bilgisayar düşük seviyesinde sinyal yakalarken , modem daha fazla sinyal yakalayıp bunu kablolu olarak dağıtmayı deneyeceğim bakalım

hocam kesinlikle olur ben çok araştırdım mesh teknolojisi bu iş için yapılmış, hatta az daha açayım kablosuz modemler de web. şifrelem yöntemi kullanılacak ondan sonrası ikinci modemin ipsini değiştireceksin bu kadar.

Zte w300 modemin mesh özelliğine dair bir parametre bulamadım modemin arayüzünde.

Airties modemin arayüzünde mesh ayarlarında "Çevredeki Erişim Noktaları Listesi " kısmında Zte w300 modemi görüyor ancak seçim kutusu aktif değil.

Zte w300 modemin DHCP'sini kapattım. Bu modeme 1. modemi nereden tanıtıp , bağlayabilirim?

rt 211 i ap olarak kullanmıştıö. her iki modeme de mac adresi ile tanıtım yapmıştım.

Geri