2 monitörde aynı görütü alma

Kodla Büyü

böte63

Site Gezgini
arkadaşlar bilişim sınıfımda projeksiyondan ve mönitörden aynı görüntüyü almak istiyorum (masaüstü bilgisayarda) vga çoklayıcı kablo ne kadar işe yarar daha önce kullanan varmı, başka bir yötem kullanan

böte63' Alıntı:
arkadaşlar bilişim sınıfımda projeksiyondan ve mönitörden aynı görüntüyü almak istiyorum (masaüstü bilgisayarda) vga çoklayıcı kablo ne kadar işe yarar daha önce kullanan varmı, başka bir yötem kullanan
ekran kartında dvi çıkışı varsa görüntüyü oradan al hocam dvi çevirici al 5 10 lira...ekran kartı cıkısına birini dvi cıkısına birini tak...sıfır kayıp...yoksa mecbur çoklayıcı alacaksın

rs.1453' Alıntı:
çoklayıcılarda görüntü bozuluyor, gözleriniz yorulabilir

Malzemeden çalmamışlarsa sıkıntı çıkmaz. Bazı çoklayıcıları adi kablo ile yapıyorlar, haliyle sinyalde karışma ve kayıp ortaya çıkıyor.

elrond' Alıntı:
ekran kartında dvi çıkışı varsa görüntüyü oradan al hocam dvi çevirici al 5 10 lira...ekran kartı cıkısına birini dvi cıkısına birini tak...sıfır kayıp...yoksa mecbur çoklayıcı alacaksın

dvi çıkışı olsa kolay olurdu ne yazıkki yok vga çoklayıcıda kolay ama görüntü randıman vermiyor diye duymuştum. vga çoklayıcı alacam olmazsa ekran kartı takacam

hocam 20 liraya aldım ben çok da güzel işe yarıyor en iyi çözümlerden bi tanesi :+1:

Çoklayıcılar idare ediyor ama görüntü kalitesi düşüyor biraz. Elektrik fişli kutu şeklinde olan çoklayıcılar var onlar daha iyi oluyor ama hem boyutu hem de prize bağlamak gerekmesi olumsuz. Ben de kablo çoklayıcı kullanıyorum, çok kötü değil ama bozulmayı hissediyorsun...

zulfikar1985' Alıntı:
ben kablo çoklayıcıyı kastedmemiştim burda bir çok arkadaş kablo çoklayıcıdan bahsediyor sanırım. benim bahsettiğim böyle birşeydi...
http://www.yollasepete.com/urun/355-Rai ... ayici.html (internetten ilk aramada bu çıktı daha önce buna benzer bir şey kullanmıştım. Bu ürün hakkında kesinlikle yorum yapamam....)
Bu cihazların bir kısmı resmen iğrenç ötesi gözünüzü bir haftada bozar o kadar bulanık ki bir şey seçilemiyor şayet böyle bir şey alacaksa bilindik bir marka ve model alsın yoksa çok kötü sonuçlar alabilir.

şöyle bi yöntem daha var,
bazı projeksiyon cihazlarında 2 tane vga girişi vardır,aslında bunlardan biri giriş değil çıkıştır,yanı ekran kartından projeksiyona-projeksiyondan tekrar monitöre dönebilirsiniz

Ekli dosyalar

• pc2.jpg
    pc2.jpg
    7.4 KB · Görüntüleme: 583
sinaaat' Alıntı:
bazı projeksiyon cihazlarında 2 tane vga girişi vardır,aslında bunlardan biri giriş değil çıkıştır,yanı ekran kartından projeksiyona-projeksiyondan tekrar monitöre dönebilirsiniz

Bu yöntemde iki uzun VGA kablosu gerektiğinden kullanışlı değil bence.

farklı yöntem sorulmuş -farklı mı ,evet + projeksiyon yakınsa kablolar kısadır.kullanıyomuyum,hayır.

benim çoklayıcı kablom kalitesizdi herhalde bende görüntü kalitesi düşüyordu ama ben kullandım ole çok asırı bi düşüş yok

sinaaat' Alıntı:
Ben bu yöntemi kullanıyordum eski okulum
da projeksiyon tavanda değildi tabi

sinaaat' Alıntı:

güzelmiş hocam hiç dikkat etmedim projeksiyonda bir çıkış daha olsa güzel yöntem. Gerçi benim projeksiyon tavana monte kablo sıkıntı

Geri