+1 çoklayıcı sıkıntı çıkarmaz, sağlam çözümdür...karinca_52' Alıntı:çoklayıcıyı tak alırsın zaten hocam
ekran kartında dvi çıkışı varsa görüntüyü oradan al hocam dvi çevirici al 5 10 lira...ekran kartı cıkısına birini dvi cıkısına birini tak...sıfır kayıp...yoksa mecbur çoklayıcı alacaksınböte63' Alıntı:arkadaşlar bilişim sınıfımda projeksiyondan ve mönitörden aynı görüntüyü almak istiyorum (masaüstü bilgisayarda) vga çoklayıcı kablo ne kadar işe yarar daha önce kullanan varmı, başka bir yötem kullanan
rs.1453' Alıntı:çoklayıcılarda görüntü bozuluyor, gözleriniz yorulabilir
elrond' Alıntı:ekran kartında dvi çıkışı varsa görüntüyü oradan al hocam dvi çevirici al 5 10 lira...ekran kartı cıkısına birini dvi cıkısına birini tak...sıfır kayıp...yoksa mecbur çoklayıcı alacaksın
Bu cihazların bir kısmı resmen iğrenç ötesi gözünüzü bir haftada bozar o kadar bulanık ki bir şey seçilemiyor şayet böyle bir şey alacaksa bilindik bir marka ve model alsın yoksa çok kötü sonuçlar alabilir.zulfikar1985' Alıntı:ben kablo çoklayıcıyı kastedmemiştim burda bir çok arkadaş kablo çoklayıcıdan bahsediyor sanırım. benim bahsettiğim böyle birşeydi...
http://www.yollasepete.com/urun/355-Rai ... ayici.html (internetten ilk aramada bu çıktı daha önce buna benzer bir şey kullanmıştım. Bu ürün hakkında kesinlikle yorum yapamam....)
sinaaat' Alıntı:şöyle bi yöntem daha var,
bazı projeksiyon cihazlarında 2 tane vga girişi vardır,aslında bunlardan biri giriş değil çıkıştır,yanı ekran kartından projeksiyona-projeksiyondan tekrar monitöre dönebilirsiniz
Ben bu yöntemi kullanıyordum eski okulumsinaaat' Alıntı:şöyle bi yöntem daha var,
bazı projeksiyon cihazlarında 2 tane vga girişi vardır,aslında bunlardan biri giriş değil çıkıştır,yanı ekran kartından projeksiyona-projeksiyondan tekrar monitöre dönebilirsiniz
sinaaat' Alıntı:şöyle bi yöntem daha var,
61>34' Alıntı:hocam 20 liraya aldım ben çok da güzel işe yarıyor en iyi çözümlerden bi tanesi :+1: