2.Sınav : Uygulama Kağıdı ve Puanlama listesi (xls)

Kodla Büyü

fbaltacioglu

Site Gezgini
Arkadaşlar excelde 2 çalışma sayfası hazırladım. Power point uygulama sınavı.
1-Yapılacak uygulama adımlarını ve puanlamayı gösteren liste var. Öğrenci adım adım yapacak. Bu listeyi ben projeksiyondan göstereceğim çıktı alıp dağıtmayı düşünmüyorum.

2- Puanlama anahtarı (Sınıf listeli) Uygulamayı bitiren öğrencilerin tek tek yanlarına giderek puanlama anahtarına işleyerek sınavı derste tamamlayabiliriz.

Ekli dosyalar

Hocam ben de bu şekilde yapmayı planlamıştım. Ama sınıflar 35 kişi. 2 ders saatinde yetişmez diye vazgeçtim. Siz yetiştirebilecek misiniz.

btogretmeni34' Alıntı:
Hocam ben de bu şekilde yapmayı planlamıştım. Ama sınıflar 35 kişi. 2 ders saatinde yetişmez diye vazgeçtim. Siz yetiştirebilecek misiniz.

bu hafta benzer uygulamayı yapıcaz derste. sonraki hafta sınav olacaklar. 2.dersin başında bitenlerden başlanır . ayrıca ağdan benim ekranıma kaydededeckleri için oturduğum yerden bile kalkmayabilirim

2 şubeyi bugün bitirdim. Hemen hemen aynı uygulamayı yaptırdım. Puan çizelgesindeki birkaç yeri değiştirdim. 1 ders saati süre verdim. Kontrol edip not vermek 10 dakikamı aldı.
Teşekkürler.

Bende uygulamalı yaptım hocamın dediği gibi ağdan gönderdikleri için ayağa bile kalkmadım... toplam 120 öğrencim sınav oldu sınav başarılı şekilde bitti. e- okula girildi :) :++:

Geri