2. sınavları uygulama yapan yokmu?

Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ben 2. sınavı uygulama yapmayı düşünüyorum. başka uygulama yapacak olan yokmu?

performansları bilgisayarda uygulamalı olarak yaptırdım 2 haftada 4 ders yetmedi okul çıkışlarında bile onunla uğraştım o yüzden uygulamalı sınav yapmayı kesinlikle düşünmüyorum!!!

ben bugün uygulama sınavı yapmaya başladım. çıldırıyorum resmen. 2 sınıfa yaptım, ikisi de yetiştiremedi. yazıları azalttım, tekrar fotokopi yaptım, bakalım, ne çıkacak.

performans sınavını uygulama yaptım. dereceli puanlama anahtarına göre not verdim. öğrencilerin yaptıklarını toplamadım. öğrenciler kendi bilgisayarlarına kaydettiler. çok rahat oldu.

ben haftaya yapacağım 2 satır yazı var, tablo, madde işaretleri, şekil, wordart, resim birer tane ve uğraştırmayacak kadar. bakalım ne olacak sınavda

Bugün ilk uygulama sınavını yapacağım yazıları hazır vereceğim resimleri de onlar şekillendirip kaydedip verecekler

ben de performansı derste yaptırdım, uzun sürüyor, not vermek hepsinin yapmasını beklemek. o yüzden 2. sınavı uygulama yapmaktan vazgeçtim, kağıt üzerinde yapacağım.

Sınıfı ikiye böldüm yarısı birinci ders yarısı ikinci ders yaptı Word belgesine yapıştıracakları resmi bile sınavdan önce bilgisayarlara tek tek yükledim. ama yetiştiremeyenler ağlayanlar çoğunluktaydı. Bir daha yapmam. Yaptırdığım belgede de hiçbirşey yok. Dosyayı ekledim.

Ekli dosyalar

Hocam ben yaptım çok pratik oldu tavsiye ederim. Öğretmen bilgisayarına tek tek çağırarak 2 soru sordum bitti.

Çok kısa ve basit bir sınav hazırlamalısınız uygulama olacaksa. Mesela ben bu hafta internetten indirdiğiniz dosyayı masaüstüne kaydetmeyi öğrettim. 2. Sınavınız böyle olacak dedim. 1. Ders sınıfın ilk yarısını ikinci ders de ikinci yarısını yapıcam.

Soru çok basit demeyin, benim öğrenciler bunu ancak yaparlar biliyorum.

Bana da yazılı sorusu hazırlamak çoğaltmak tek tek okuyup e okula girmek zor geldi. Alışmamışız ya :)

yoklama listesine göre sınıfı ikiye böldüm birinci gurubu ilk ders ikincisini ikinci ders sınav yaptım. bilgisayarlarda netopschool yüklü bu yüzden çok kolay oldu. uygulamaları dağıtmakta toplamakta tek komutluk iş. ancak yetiştirememe durumu bende de oldu çok stres yapanları bir sonra ki gurupta tekrar sınav yaptım. 65 ten düşün not vermedim. ekte dosyaları puanlamamı yolluyorum ancak puanlamaya bakarak not vermedim doğaçlama kabaca not verdim :) çocuklar sınavdan sonra eksikleri var mı diye kontrol etsinler diye puanlamayı bilgisayarlarına göndermiştim. herkese kolay gelsin

Ekli dosyalar

wake__up' Alıntı:
yoklama listesine göre sınıfı ikiye böldüm birinci gurubu ilk ders ikincisini ikinci ders sınav yaptım. bilgisayarlarda netopschool yüklü bu yüzden çok kolay oldu. uygulamaları dağıtmakta toplamakta tek komutluk iş. ancak yetiştirememe durumu bende de oldu çok stres yapanları bir sonra ki gurupta tekrar sınav yaptım. 65 ten düşün not vermedim. ekte dosyaları puanlamamı yolluyorum ancak puanlamaya bakarak not vermedim doğaçlama kabaca not verdim :) çocuklar sınavdan sonra eksikleri var mı diye kontrol etsinler diye puanlamayı bilgisayarlarına göndermiştim. herkese kolay gelsin

hocam sınıfın diğer yarısı nerde bekledi? idare sorun çıkarmadı mı?

Bende haftaya bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Bu hafta tembihledim, sınıfı ikiye böldüm, yarısı sınıfta bekleyecek. Başlarında da sınıf başkanı olacak. Umarım sorun çıkmaz.

Not veremediğimiz dönemde uygulama sınav denemelerim olmuştu. Ama pek verimli olduğunu söyleyemeyeceğim. En temiz uygulamalı sınav şekli tek tek öğretmen bilgisayarına çağırarak denk sorular sormak. Ben henüz uygulamalı ağırlıklı konulara geçmediğimden ikinci döneme saklıyorum bu tarz sınavı :)

nefes23' Alıntı:
wake__up' Alıntı:

hocam sınıfın diğer yarısı nerde bekledi? idare sorun çıkarmadı mı?

Tabi orası da biraz sıkıntılı ancak benim laboratuvarın yan tarafını satranç odası olarak düzenlemiştim oraya aldım satranç oynadılar kimisi kitap okudu yine de ara ara baktım, sorun çıkaranlar olmadı değil yapacak pek fazla bir şey yok :)

brcdmr' Alıntı:
Arkadaşlar ikinci sınavı uygulama yapıyorum ,düşündüğümden daha kolay oluyor. Geçen hafta sınava benzer bir çalışma yaptırdım ve sınavın buna benzer olacağını duyurdum.Sınav klasörünü netsupport ile dağıtıp topladım. Çalışmayı gönderiyorum.. Hepinizie iyi yıllar diliyorum....

Ekli dosyalar

Heralde en zor sınavı ben yapacağım. Net up schoolda 30 a yakın soru hazırladım ve bu sorulardan rastgele seçerek sınıflara test olurşturdum. Office 2010 word ile ilgili. Haftaya yapacağım. Çıktıları da elektronik ortamda kayıt yapıp idareye teslim edeceğim.

Geri