wake__up' Alıntı:yoklama listesine göre sınıfı ikiye böldüm birinci gurubu ilk ders ikincisini ikinci ders sınav yaptım. bilgisayarlarda netopschool yüklü bu yüzden çok kolay oldu. uygulamaları dağıtmakta toplamakta tek komutluk iş. ancak yetiştirememe durumu bende de oldu çok stres yapanları bir sonra ki gurupta tekrar sınav yaptım. 65 ten düşün not vermedim. ekte dosyaları puanlamamı yolluyorum ancak puanlamaya bakarak not vermedim doğaçlama kabaca not verdim çocuklar sınavdan sonra eksikleri var mı diye kontrol etsinler diye puanlamayı bilgisayarlarına göndermiştim. herkese kolay gelsin
nefes23' Alıntı:wake__up' Alıntı:yoklama listesine göre sınıfı ikiye böldüm birinci gurubu ilk ders ikincisini ikinci ders sınav yaptım. bilgisayarlarda netopschool yüklü bu yüzden çok kolay oldu. uygulamaları dağıtmakta toplamakta tek komutluk iş. ancak yetiştirememe durumu bende de oldu çok stres yapanları bir sonra ki gurupta tekrar sınav yaptım. 65 ten düşün not vermedim. ekte dosyaları puanlamamı yolluyorum ancak puanlamaya bakarak not vermedim doğaçlama kabaca not verdim çocuklar sınavdan sonra eksikleri var mı diye kontrol etsinler diye puanlamayı bilgisayarlarına göndermiştim. herkese kolay gelsin
hocam sınıfın diğer yarısı nerde bekledi? idare sorun çıkarmadı mı?
brcdmr' Alıntı:Arkadaşlar ikinci sınavı uygulama yapıyorum ,düşündüğümden daha kolay oluyor. Geçen hafta sınava benzer bir çalışma yaptırdım ve sınavın buna benzer olacağını duyurdum.Sınav klasörünü netsupport ile dağıtıp topladım. Çalışmayı gönderiyorum.. Hepinizie iyi yıllar diliyorum....