2 Seçenek var?(Kısa ve öz)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
1-Kadromuz formatör olarak belirtilecek..
2-Maaş karşılığına talim edeceğiz,herkes başının çaresine bakacak
Başka seçenek varsa ekleyin.
sizce hangisi?

hocam 3 saat dersim var formatörlükte yok, derste yok. çıldırtacaklar en sonunda... bi cinnet herşeyi çözecek...

kadro verilmediğini sürece,bu iş çözülmez hocam...her il kafasına göre takılırsa..

Bugün bende formatörlük kadrosuna benzer birşeyin gerekliliğine inandım bu yıl 20 saatin üzerinde dersim olacak ama bu kadar cahil bir halkın olduğu memlekette bizim derslerin bir geleceği yok. Bazı öğretmenlerde aç kurtlar gibi seçmeli derslere saldırıyor yönlendirme yapıyor. Bilişim dersi seçilmiyor.

pneuma_ex' Alıntı:
Bugün bende formatörlük kadrosuna benzer birşeyin gerekliliğine inandım bu yıl 20 saatin üzerinde dersim olacak ama bu kadar cahil bir halkın olduğu memlekette bizim derslerin bir geleceği yok. Bazı öğretmenlerde aç kurtlar gibi seçmeli derslere saldırıyor yönlendirme yapıyor. Bilişim dersi seçilmiyor.
hocamız çok doğru söylüyor okullarda yöneticilerin dileçleri alırken velileri nasıl yönlendirdiğini gelen dilekleleri değiştirtdtiğine tanık oluyoruz.bizim dersin şeçilmeyeceği aşıker ki seçilse bile bir günde işlenmesi planlanıyor en azında bizim okul ders dağıtımını yaptı bu durumda seçilseydi bile 8 saat alabiliyoruz 5. sınıflarda zaten diğerlerini saymıyorum bile tek saat medya okuryazarlığı halk kültürü spor etkinliği falan filan derken bize sıra gelmiyor 14-15 saat ancak oluyor oda müdürle kavga döğüşle ancak.

Bizim dersimiz, en önemli bir kaç dersten biridir bence.. Böyle gelişmekte olan,halkının büyük çoğunluğunun aslında teknoloji fakiri olduğu bir ülkede bu dersin seçmeli olması kadar saçma bir şey olamaz.. Daha düne kadar bu dersin önemini anlatanlar, şimdi birileri tarafından empoze edilen genel kanıya uyarak dersin gereksizliğinden bahsetmeye başladılar.. Bir an önce dersin tekrar zorunlu hale getirilmesi için uğraşmaktan başka çare gözükmüyor.. Bizi bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum..

Geri