2 sorum olacak, yardımcı olabilir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Sayın hocalarım müdür yardımcısının 16 GB flash belleği bir bilg hariç tüm bilgisayarlarda 2 GB falan olarak görünüyor. İçinde belgeler olduğundan biçimlendiremiyorum. Ne yapabilirim?
2. sorum: Yine aynı zatın bilgisayarında hiçbir resim açılmıyor. Flah bellekte resimli dosyaya tıklandığında pencere direkt kapanıyor. Yine resimli bir web sayfası açıldığında pencere yine kapanıyor. Ne yapabilirm? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

cmd yazın çalıştıra sonra

flash hangi dizindeyse o dizine geçin
örnek olarak resim ekliyorum orada enter basıp bekleyin işlem yaptıında dosyalar geri gelecektir saygılar

not:bu işlem dosyaları gerigetirir ama virüs silmez spyware programları ile silebilirsiniz

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    39.9 KB · Görüntüleme: 683
combofix ile bir tarat ama çok da faydalı olacağını sanmıyorum. virüs işi bitirmiş. sen format at gitsin. bidaha her gördüğü yerde belleğini kullanmasın. belki aklı başına gelir. bizler bilgisayarcı olarak dikkat ediyoruz. adamlar hem bilmiyorlar hem kafalarına göre kullanıyorlar. fazlada canını sıkma hocam.

Çok özür dilerim ama cahilliğime verin hocalarım. Combofix setup şeklinde gelmiyor. Yönetici olarak çalıştır diyorum, siyah ekran 1 saniyeliğe gidip geliyor. Ne yapmalı?

sayın hocam muhtemelen virüs girmiş olmalı. remote adminastror diye program var onu interneten indirip flash bellekteki bütün bilgileri görebilirsin...

SİRE' Alıntı:
Çok özür dilerim ama cahilliğime verin hocalarım. Combofix setup şeklinde gelmiyor. Yönetici olarak çalıştır diyorum, siyah ekran 1 saniyeliğe gidip geliyor. Ne yapmalı?
güncel

başlat - çalıştır "msconfig" enter, baslangicta calistirilan programlara bir göz at, adı sakat olanlarini kaldir, yeniden baslat

Geri