2 SORUM OLACAK

Kodla Büyü

atakan_-_cesur

Site Gezgini
1.BİLGİSYAR ÖĞRETMENLERİNE ÖNCELİK TANINACAKMI?

2.DİYELİMKİ BİR İLÇEYE 2 KONTENJAN VERMİŞ. ORADA HALEN GÖREV YAPAN EĞİTİCİ FORMATÖR 1 KONTENJANI KAPATMIŞ GÖZÜKECEKMİ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

1.bilgisayar öğretmenlerine ancak puan eşitliğinde öncelik tanınabilir
2.evet gözükecek

diğer sorularını bekliyorum.çok çalıştım kendime güveniyorum da :)

Diyelimki sen a ilçesindesin ve 55 aldın
diğer kişi b ilçesinde ve 60 aldı

Sıralama yapılırken il baz alınır, ve sıra oluşturulur.
bilçesinde ki kişi a ilçesini isterse öncelik ona aittir bence 8 daha önce görevlendirme esaslarına bakarsak)

atakan_-_cesur' Alıntı:
1.BİLGİSYAR ÖĞRETMENLERİNE ÖNCELİK TANINACAKMI?

2.DİYELİMKİ BİR İLÇEYE 2 KONTENJAN VERMİŞ. ORADA HALEN GÖREV YAPAN EĞİTİCİ FORMATÖR 1 KONTENJANI KAPATMIŞ GÖZÜKECEKMİ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Hay ağzına sağlık aynı soruyu ben soracaktım. Özellikle 2. sorunun cevabını merak ediyorum. İhtiyaç Listesi açıklanırken görevdeki formatörler hariçmi tutuldu acaba? yoksa onlar da dahilmi? Yani işin açıkçası benim ilçemde 2 açık gözüküyor. 1 tane de formatör öğretmen çalışıyor. bu 1 çalışan dışındamı 2 açık var yoksa oda dahil 2 kişimi alınacak bunu merak ettim doğrusu?

CadCam67' Alıntı:
Diyelimki sen a ilçesindesin ve 55 aldın
diğer kişi b ilçesinde ve 60 aldı

Sıralama yapılırken il baz alınır, ve sıra oluşturulur.
bilçesinde ki kişi a ilçesini isterse öncelik ona aittir bence 8 daha önce görevlendirme esaslarına bakarsak)

bunun uygulaması illere bağlı
bazı iller herkes kendi ilçesine görevlendirilir mantığını uyguluyor ki bencede doğrusu o!

bence şu anki formatörler kontenjanı kapatmayacak. ben aksarayda görev yapıyorum. zaten şu an 5 tane formatör var. şimdi de 5 tane alacaklar. Madem onlar göreve devam edecek o zaman biz sınava niye girdik? Puan olarak Hepsini geçmemize rağmen onlar mı devam edecek?

Geri