2 TB HDD 3.5" 169 TL kaçırmayın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
çok uygunmuş fiyatı, teşekkürler. ben 2 yıl önce yine böyle bir vatanbilgisayar kampanyasından almıştım taşınabilir diskimi. 500gb 100tl idi hemen aldım, yetiyor şimdilik :)

vatan da zırt pırt hdd kampanyası yapıyor.. acaba bozuk mu bilinmerz :|

mnn' Alıntı:
vatan da zırt pırt hdd kampanyası yapıyor.. acaba bozuk mu bilinmerz :|
Öyle şey olur mu hocam adamlar reklam yapıyor. Geliş fiyatına bir ürünü satmak böyle büyük bir firma için önemli olmasa gerek. Ayrıca unutmayın ürünlerin 2 sene garantisi var. :)

kampanya güzel, teşekkürler.. bi sorum olacak.. usb 3.0 destekli bu ürünü, usb 3.0 desteği olmayan laptopuma taktığımda usb 2.0 desteği ile kullanabiliyorum değil mi ?? yani daha yavaş.. çalıştırmama gibi bir sorun olmaz sanırım..

fatihinfedaisi' Alıntı:
kampanya güzel, teşekkürler.. bi sorum olacak.. usb 3.0 destekli bu ürünü, usb 3.0 desteği olmayan laptopuma taktığımda usb 2.0 desteği ile kullanabiliyorum değil mi ?? yani daha yavaş.. çalıştırmama gibi bir sorun olmaz sanırım..
3.0 lar geriye uyumludur aktarım hızı 2.0 göre gerçekleşir.

3,5" büyük kaçıyor yahu. 2,5"liklerin fiyatı biraz daha düşsün bakarız :)
Ama bu fiyat çok çok iyi :+1:

2,5'tan şaşmayın. 3.5lar elektrikli, her zaman elektrik fişi mi taşınır? illa ki priz mi aranır?

3.5" büyüktür ama arşivciler için güzeldir zaten taşımaya uygun değildir genellikle yedekleme için kullanılır. Fiyat piyasanın çok altındaydı ihtiyacı olan mutlaka vardır ama şimdilik bu fırsat kaçtı. :)

Geri