2 yıla 1 Kademe ? Yardım!

Kodla Büyü

Dev Kitap Arşivi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, g.doğu Anadolu bölgesindeyim. Köy Öğretmeniyim. Şimdi 2 yıla 1 kademe durumu vardı... Ben ilgili maddeyi bulamadım. Bu konuda hiç kademe alan var mı?
Dilekçe yazıcam fakat ilgili maddeyi göremeyince öylece kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum...

Re: Ynt: 2 yıla 1 Kademe ? Yardım!

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Arkadaşlar, g.doğu Anadolu bölgesindeyim. Köy Öğretmeniyim. Şimdi 2 yıla 1 kademe durumu vardı... Ben ilgili maddeyi bulamadım. Bu konuda hiç kademe alan var mı?
Dilekçe yazıcam fakat ilgili maddeyi göremeyince öylece kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum...
O kalktı sanırım hocam

suleyman45' Alıntı:
http://www.memurlar.net/haber/189222/ adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz hocam.

Buradaki yazıya göre 2010'dan önce atananlar bu haktan yararlanamıyormuş. Demekki ben yararlanabiiyomuşum...
Acaba hiç böyle kademe alan oldu mu merak ettim.
İlgili Madde: Bu hükümler ışığında 6.5.2010 tarihinden önce Bakanlık Öğretmen kadrolarında göreve başlayan hiçbir personel iki yıla bir kademe hakkından faydalanamayacaktır.

bende aynı dertten muzdaripteyim yeni gelen yönetmelikle 2010 dan önce başlayanlara 2 yıla 1 kalktı ama 2010 dan sonra göreve başlayanlara 2 ye bir veriliyor...eğer 2010 dan sonra başladı isen ve verilmedi ise önce şifayen konuş sonra baktın olmuyor dilekçe ile başvur hakkını alırsın..

hocam ben de 2010 aralıkta atandım,Iğdır'da görev yapıyorum,ben 1 kademe aldım,bunla ilgili haziran ayında yazı çıkmıştı sanırım...mebbis de terfi veriliş nedeni olarak yazıyor :(418 sayılı kanun (zorunlu hizmet)

conquest014' Alıntı:
hocam ben de 2010 aralıkta atandım,Iğdır'da görev yapıyorum,ben 1 kademe aldım,bunla ilgili haziran ayında yazı çıkmıştı sanırım...mebbis de terfi veriliş nedeni olarak yazıyor :(418 sayılı kanun (zorunlu hizmet)

418 sayılı kanunla alakalı bişey yazmıyor. o zaman dilekçe yazmak icab ediyor demektir...

Hocam peki ben bu süreyi hesaplarken hangisini baz almam gerekiyor ?
Memuriyete esas: 2 yıl 10 gün.
Emekliliğe esas: 1 yıl 8 ay 25 gün
Mebde kadrolu öğretmenliğe esas: 1 ayıl 7 ay 10 gün... hangisi baz alınıyor ?

arkadaşlar ben de bu yazıyıyı okudum 2010dan önce atananlar alamaz diyor

ben 2006 şubat 2010 şubat arası zorunlu hizmetteydim 2 yıla 1 kademeden haberim yoktu dikkatsizlikten düzelttirmemişim

şimdi dilekçe yazsam kabul ederler mi ve geçmişe dönük 2 kademe alabilir miyim sizce?

Geri