2 yıla bir kademe uygulaması

Kodla Büyü

penewitz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben şuan Adıyaman Gerger ilçesinde görev yapıyorum, Adıyaman kalkınmada 1. öncelikli yerlerden sormak istediğim şu bulunduğum yer ilk görev yerim ve zorunlu hizmetimi hala yapıyorum ve 4. senem ben zorunlu hizmetimi yaptığım için 2 yıla bir 1 kademe alır mıyım, yok sa bu uygulama zorunlu hizmetini bitirenler için mi yönetmeliği okudum ama bunla ilgili bir şey göremedim, idareye söylemeden size bir sorayım dedim bilen varsa yazabilir mi ?

Arkadaşım o dediğin uygulama halen daha var. Senin gibi zorunlu hizmetini yapanlar alabiliyor. Ben de Yozgat'ta görev yaparken 2 yıla bir kademe istedim (ki gidip istemezsen unutuyorlar yapmıyorlar). O zaman tayinim çıkmak üzereydi bana tayin için gittiğin yerde bir kademeni istersin dediler. Şu an Ankaradayım ilçe milli eğitimdekilerle de görüştüm dilekçe yazdıktan sonra verebileceklerini söylediler. Şu aralar 1 derece verilmesi gündemde o iş bir hallolsun ondan sonraki benim gündemimde de bu iş olacak. Sana tavsiyem sen de benim gibi yap derecen gelsin hele bir sağsalim ondan sonra kademe veya kademelerini istersin.

Hocam bu 2'ye 1 epey karışık. Zaten karışık bir de üzerinde değişiklikler yapılmış ben hiç çıkamadım içinden. Ama belirttiğin şartlarda senin alabiliyor olman gerekiyor.

Geri