2.yazılı soruları

Kodla Büyü

ümit

Aktif Üye
Bu da benim yazılı sorularım, gözümden kaçan hatalarım varsa lütfen söyleyin. 5 ve 6 lara aynı sınavı yapıcam.

hocam çalışma soruları yaptık öğrencilerimle beraber yapabildiler yazılı sorularım da onlara benzer, yapabileceklerini düşünüyorum. Haftaya yazılı bakalım ne yapacaklar?

yazılıyı buraya eklediğime pişman oldum birincisi cevher--- hocam dışında bi yorum yazan yok ikincisi siteye öğrencilerde girmeye başlamış...

umit' Alıntı:
yazılıyı buraya eklediğime pişman oldum birincisi cevher--- hocam dışında bi yorum yazan yok ikincisi siteye öğrencilerde girmeye başlamış...
bu cümleden sonra mesajınıza yorum yazan çok olur artık üzülmeyin :lol:
hocam sınavı yapmadan soruları nete koyduğunuza inanamıyorum :puhaha:

bunu yapan sadece ben değilim site de dolaşan diğer 2.yazılılarında henüz yapıldığını sanmıyorum evet haklısınız

hocam güzel olmuş fakat buda bir kulağınıza küpe olsun(sınav yapılmadan sınav koyulmaz) :puhaha:

link kalkmış galiba
buarada ben de yazılı yapmadan yayınladım ama benimkilerin bu siteden haberleri yok
sizinkiler bu siteyi bilip kullanıyorlarsa helal olsun bence

yok benim öğrencilerim biliyor diye kaldırmadım bilmiyorlar ama sitede öğrenciler var,
2 sebepten kaldırdım,
fikir almak istemiştim yazılı yapmadan yayınlayan çok tecrübeli kişilerde var hiç yokmuş gibi yorum yapılması da hoş değil

Geri