20 bin TL civarı TV Önerisi

Kodla Büyü

alibaba37

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar;
Eve bir TV almak istiyorum. bütçe 20 bin civarı, çok üzerine çıkmak istemiyorum. Güncel bilgileri bayadır takip edemiyorum. Cristal, HD, Ultra HD, LED, Smart LED, Qled gibi kavramlar piyasaya gelmiş haberim yok neredeyse. :Dİhtiyacım özellikle Tv yi internete bağlayıp rahatlıkla görüntü alabilmek (karasal yayın dışında). Bir de bundan önce Samsung TV im vardı. Memnundum. Çocuklar sağolsun düşürüp paneli kırdı. yaklaşık 5 senedir TV kullanmadık. Özellikle parlama yapmaması çok hoşuma gitmişti. TV pencerenin karşısında kalacağı için buna da dikkat etmek istiyorum. Bir de PES / FIFA hayranı olarak oyun amaçlı da kullanmak istiyorum. Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar fikir verirse sevinirim. Öylesine bakıp not ettiğim ürünler bunlar. Başka alternatiflere de açığım...

Sayın Hocam samsung düşünüyorsanız, eğitim indirimi programında indirimli ürünler oluyor. 50DU7000 televizyon 17.500 lira idi bitmediyse

Samsung TV ler genellikle Tizen işletim sistemli oluyorlar. 2 arkadaşım sırf bu yüzden ayrıca android box almak zorunda kaldılar

Teşekkür ederim bilgi için hocam. Android Box a gerek kalmadan tavsiye edebileceğiniz ürün var mı hocam.?
Marka model olarak tavsiye edemem ama android işletim sistemli bişey almak daha mantıklı olur bence. Ben kendime alacak olsam a101 genellikle gelen Toshiba lardan alırdım. Çok para verme taraftarı değilim teknolojiye. İşimi görsün yeter kafasındayım.

Yansımama yapmaması için ya mat ekrana ya da anti-glare özellikli bir model olmalı.
Bu bütçe ile biraz sor görünüyor sanki.

Geri