20 saat ekders ile ilgili bir soru...

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sürekli konuşulan tartışılan ve hatta değişik uygulamalara neden olan bir konu hakkında...

31 saat derse giriyorum. 1 saat fahri olarak mecburen (BTR değilim)

herkesin bildiği 18 saat ekders alırsın gibi bir söylem vardır. Sizden isteğim 20 saat alamazsın 18den fazlası ödenmez diyen idarecilere gösterebileceğim yönetmelik/karar elinizde var mı?

sınıfım ve rehberliğim var
2 farklı okulla alakası yok hocam. 2007 senesinde 20 saat aldım ben

30 saat ders artı rehberlik/sosyal etkinliklere giren bir branş öğretmeni

15 saat maaş karşılığına girer
15 saat normal ek ders alır
2 saat öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri görevinden ek ders alır
Fiilen girdiği ders saati 31 olduğu için 3 saat ek dersi planlama ve hazırlık görevinden alır
Toplamda 15+2+3=20 saat ek ders alır

bende böyle biliyorum.

31 saatin içinde rehberlik varsa haftada 20 saat ekders alırsın.Çünkü bende aldım...

bende bunu dün bir arkadaşla tartıştım, o 20 saat ek ders alınır dedi bende alınmaz dedim hiç alanda görmedim, hatta bugün idareye sordum 20 saat ek ders alınmaz dedi. kimse idareciden daha fazla ek ders alamaz dedi, arkadaşta bana şöyle açıklamıştı 30 saat fiilen derse giren biri artı 3 saat her 10 saatten alır ve 2 saatte sosyal etkinlik ve rehberlikten alır diyor, ama benim bildiğim sosyal etkinlk ve rehberliğe 1 saat yazılır 2 değil. bunu açıklar mısınız?

bilisimci61' Alıntı:
bende bunu dün bir arkadaşla tartıştım, o 20 saat ek ders alınır dedi bende alınmaz dedim hiç alanda görmedim, hatta bugün idareye sordum 20 saat ek ders alınmaz dedi. kimse idareciden daha fazla ek ders alamaz dedi, arkadaşta bana şöyle açıklamıştı 30 saat fiilen derse giren biri artı 3 saat her 10 saatten alır ve 2 saatte sosyal etkinlik ve rehberlikten alır diyor, ama benim bildiğim sosyal etkinlk ve rehberliğe 1 saat yazılır 2 değil. bunu açıklar mısınız?

Sayın hocam geçen sene 26 saat derse girdim. 26-15=11
2 saat (10+1)den aldım 2 saat de sosyal etkinlikten aldım. sınıfım yoktu.
11+2+2=15

bu sene 31 saat giriyorum.2007 yılında 30 saat girip de 20 saat ders ücreti de alabildim hiçbir sıkıntı çıkmadı. Şu an için de aynı ilçede 20 saat alan öğretmenler var.

dejavuas' Alıntı:
30 saat ders artı rehberlik/sosyal etkinliklere giren bir branş öğretmeni

15 saat maaş karşılığına girer
15 saat normal ek ders alır
2 saat öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri görevinden ek ders alır
Fiilen girdiği ders saati 31 olduğu için 3 saat ek dersi planlama ve hazırlık görevinden alır
Toplamda 15+2+3=20 saat ek ders alır

bende böyle biliyorum.

Bende bu şekilde biliyorum.

bilisimci61' Alıntı:

1 saati zaten normal ders olarak yazılır ... sonra 1 daha alınır

bence 19 saat

zafer_can' Alıntı:
sınıfım ve rehberliğim var
2 farklı okulla alakası yok hocam. 2007 senesinde 20 saat aldım ben
hocam 31 saat derse giriyorsunuz.1 saat dersi hiç içine katmadan 30 saat olarak hesapla.
15 saat maaş karşılığı onu çıkar .
geriye 15 saat kalır.
10+1 den 3 saat daha gelir.
rehberlikten de 2 saat ekle.
15+3+2= 20 saat eder.

bbozkurt' Alıntı:
hocam 31 saat derse giriyorsunuz.1 saat dersi hiç içine katmadan 30 saat olarak hesapla.
15 saat maaş karşılığı onu çıkar .
geriye 15 saat kalır.
10+1 den 3 saat daha gelir.
rehberlikten de 2 saat ekle.
15+3+2= 20 saat eder.
Aynen bu şekilde olur hocam.. Yaa herşey mi sorun oluyor arkadaş sizde anlamadım ki.. Biraz hakkınızı arayın herşeye suspus olmayın bu nedir yaa..

Sayın hocam hakkımızı aramak için aslında bu başlığı açtım. en baştaki yazıma bakarsanız 20 saat alabilmek için bir yazı karar olan varmı diye de belirttim. zira geçmişte aldım, şuan da alanların olduğunu biliyorum. okul ilçeye soruyor aynı ilçe 18den fazla ödenmez diyor bu yüzden belgeyle müracat için arayış içindeyim. herkes alırsın/alamazsın diyor ama dayanak belge yazı göstererek konuşan yok. ilçede dahil

Sayın hocam hakkımızı aramak için aslında bu başlığı açtım. en baştaki yazıma bakarsanız 20 saat alabilmek için bir yazı karar olan varmı diye de belirttim. zira geçmişte aldım, şuan da alanların olduğunu biliyorum. okul ilçeye soruyor aynı ilçe 18den fazla ödenmez diyor bu yüzden belgeyle müracat için arayış içindeyim. herkes alırsın/alamazsın diyor ama dayanak belge yazı göstererek konuşan yok. ilçede dahil

Arkadaş linkini vermiş işte hocam, Personel Genel Müdürlüğü'nün konu hakkındaki görüş yazısından daha iyi belge mi olur?

Ekli dosyalar

• PGM.rar
    PGM.rar
    338.6 KB · Görüntüleme: 20

Ekli dosyalar

• ekders.png
    ekders.png
    302.4 KB · Görüntüleme: 518
Geri