beyazgolge' Alıntı:dedikodu işte biz yaydıkça gerçek olacak bu gidişle
fazla arayıp eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın (tabiri caizse)a-anil06' Alıntı:Arkadaşlar bunun dedikodu olup olmadığını anlamak için ankara meb i arayın..ben aradım öğrendim..bu kadar basit...
a-anil06' Alıntı:Arkadaşlar bunun dedikodu olup olmadığını anlamak için ankara meb i arayın..ben aradım öğrendim..bu kadar basit...
missilver' Alıntı:fazla arayıp eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın (tabiri caizse)a-anil06' Alıntı:Arkadaşlar bunun dedikodu olup olmadığını anlamak için ankara meb i arayın..ben aradım öğrendim..bu kadar basit...
missilver' Alıntı:fazla arayıp eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın (tabiri caizse)a-anil06' Alıntı:Arkadaşlar bunun dedikodu olup olmadığını anlamak için ankara meb i arayın..ben aradım öğrendim..bu kadar basit...
faruk55' Alıntı:a-anil06' Alıntı:Arkadaşlar bunun dedikodu olup olmadığını anlamak için ankara meb i arayın..ben aradım öğrendim..bu kadar basit...
hocam öğrendiğini burayada yazsaydın keşke
:+1: :+1:bilöğretmen79' Alıntı:Bizim okulumuzun müdürü de dün konuşma yaptı tüm öğretmenlere Haziran ayında seminer olabilir ama Temmuz ve Ağustos'ta kesinlikle böyle bir şey olmaz dedi.Bu yasayla sabittir.Sizin tatiliniz 1 Temmuz-1 Eylül arasıdır dedi)
Korkulacak bir şey yok bence...
yalandünya' Alıntı:Bu sene yaz tatili yokmuş. Herkes 4-4-4 için yaz boyunca eğitime tabi tutulacakmış. Zeki Mürende bizi görecekmiş. :-1: