2000 tl'ye kadar LED TV önerisi?

Kodla Büyü
LG LA serisini önerebilirim. Ben de daha önce aldığım için LM serisini kullanıyorum. Yaklaşık olarak aynıdır. Sadece yeni modeldir.

vestelin manisadaki fabrikasında çalışan birilerini bul.. orada revizyonlu ürünleri var onların... yani normal garanti kapsamında sağında altında arkasında ( ekranda hiç bir şekilde bir çizik olmaz) çizikli çıkan ürünleri elden çıkarmak için yarı yarıya fiyatlandırıyorlar bazen daha da altında oluyor.. ben 1100 tl ye 47" tv aldım bir tane.. çok da memnunum.. sıkıntılı tarafı isim yazdırıp sıra beklemeniz..tabi şans faktörü de önemli.. çok acil lazımsa çok sağlıklı bir fikir değil.. bana buzdolabı bulaşık makinası tv 1 ayda geldi.. ama zaman problemim yoktu, memnun kaldım..

Philips 40PFL8007k kliksa dan 1800 e aldım, görüntü kalitesine önem veriyorsan tavsiye ederim.

theArcher' Alıntı:
hocam lg 42la660s modelini tavsiye ederim :+1:
6 ay önce aldım.
Avantajları: 1800 TL ye kadar düştü fiyatı. bu paraya içinde birçok özelliği var. HD nin yanında SD yayın kalitesi de gayet iyi. 3D performansı güzel. Usb diskten birçok formatta film izleyebiliyorsunuz.
Dezavantajları: Dahili uydu alıcısının kanal geçişleri yavaş ve Biss şifre çözme özelliği yok ( :verymad: ). Akıllı kumandada kanal listesi açan bir tuş yok. Sd kanallardaki maçlarda oyuncular üzerinde arasıra tırtıklanma oluyor.

Ama bu paraya bundan iyisi olmaz.

Geri