20000 TL kredi çekeceğim yardımmm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan admin10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

admin10

Üye
Arkadaşlar yeni sıfır km otomobil aldım.20000 TL kredi kullanacağım.Hangi banka daha avantajlı.Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.İhtiyaç kredisi de olabilir.

kesinlikle TEB derim...
ortaklığım yok...
masraf az...faiz oranı uygyn...
yeni kullandım...

iki gün evvel çektim bende araba için en uygunu bana ziraat geldi çok fazlada uğraştırmadılar maaşı aldığımız içinmi diyede sordum fark etmez dediler bence ziraat bankasına bir uğra

aynı rakamlarda bir krediyi gecen hafta cektim hocam.hemen hemen butun bankaları gezdim en uygunu sekerbank tı. ben 24 aylık vade icin aldım size maliyetleriyle yazayım.ben halkbanktan cektim bu arada maasım oraya yattıgı icin ugrasmak istemedim maastan otamatik kesecekler her ay..ama uzun vadeli dusunurseniz 60 ay gibi sekerbank uygun epey memur-sen indirimi mevcut.masraf ödemiyosunuz.

seker bank 22.780
halkbank 22.900
yapıkredi 23.000
isbank
ziraat bank
...
finansbank ilginctir 27 kusur maliyet cıkardı.bende diger bankalardakini soyledim calısan bizde boyle beyefendi dedi :)

ben TEB den 0,85 oranında ihtiyaç kredisi aldım. 50 tl masraf ödedim 170 tl hayat sigortası yaptırdım. Araç kredisi alırsan 500 tl dosya masrafı ödersin. Ayrıca aracına rehin konulur.

İş Bankasından aldım arkadaşlar.17000 TL 8 ayda 17700 olarak ödeyeceğim.Masraf yok.En uygun tüketici İş Bankasında.Tüm bankalara baktım.Ziraat de fena sayılmaz.

BBNET
Geri