2007 ağustosta göreve başlayanlar 8 yıla 1 kademe aldınız mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan albeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

albeyaz

Aktif Üye
1 yıl önce göreve başlayanlar kademe aldılar benim kademem hala gelmedi
27 ağustos 2007 de göreve başladım
6 ay kısa dönem askerlik yaptım
şimdi hesapladım 25 şubat itibariyle 8 yıl 5 ay 29 gün geçmiş
6 ay askerlik düşünce 1 günle kademe kaçmış görünüyor
Bu şekilde olup kademe alan var mı ? ya da alamayanlar ne yaptı :)

27/08/2007
6 Ay askerlik
aldım ben kademeyi
ama askerlik sonrası 15 gün izni 14 gün kullandım eğitim ödeneği alamayacaktım yoksa 1 günden öyle demişlerdi

ağustos 2007 göreve başladım. askerliği asker öğretmen olarak yaptım. bu hafta 8 yıl için 1 kademe terfim geldi.

eemree' Alıntı:
27/08/2007
6 Ay askerlik
aldım ben kademeyi
ama askerlik sonrası 15 gün izni 14 gün kullandım eğitim ödeneği alamayacaktım yoksa 1 günden öyle demişlerdi

hocam askerlik sonrası 15 gün izni 14 gün kullanamazsınız çünkü o kullandığınız izin askerde kazandığınız izin yani o günlerde resmi olarak askersiniz mesela ben 31 temmuzda 2008 de gittim 18 ocakta döndüm ama göreve resmi olarak 31 ocakta başlayabildim. Eğitim ödeneğini de aldım.

kisnorbo' Alıntı:
ağustos 2007 göreve başladım. askerliği asker öğretmen olarak yaptım. bu hafta 8 yıl için 1 kademe terfim geldi.
Hocam hiç sesinizi çıkarmayın sizinki hepten yanlış çünkü asker öğretmenlik sayılmıyor.

ok46500' Alıntı:
Ben agustos 2007 de basladim senin gibi 6 ay kisa donem askerlik ama hala kademe yok ...

Seninle aynı gün üniversiteden mezun olduk aynı gün askere gittik aynı gün döndük sende benim gibi 1 günle kaçırıyorsun benim gibi doğal olarak :D

albeyaz' Alıntı:
eemree' Alıntı:
27/08/2007
6 Ay askerlik
aldım ben kademeyi

hocam askerlik sonrası 15 gün izni 14 gün kullanamazsınız çünkü o kullandığınız izin askerde kazandığınız izin yani o günlerde resmi olarak askersiniz mesela ben 31 temmuzda 2008 de gittim 18 ocakta döndüm ama göreve resmi olarak 31 ocakta başlayabildim. Eğitim ödeneğini de aldım.
Hocam benim dönüş eylül ayındaydı ilçeden öyle demişler bende başlamıştım tam olarak bilmiyorum

Ben de 27 Ağustos 2007 de başladım. 1 yıl asker öğretmenlik var. 8 yıla 1 kademe dilekçem kabul edilmedi. Seneye inşallah.

Ahmet KANDEMİR hocayla görüştüm 1 yıl daha bekleyeceksin 1 gün için yapacak bir şey yok dedi :)

Geri