2010-2011 İstanbul Formatör Görevlendirme

Kodla Büyü

andariel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar formatör görevlendirmelerden haberi olan yok mu? Neden bu kadar geç kalındı? Geçen sene okulun ilk haftası gelmişti ve geçmişe yönelikti bu yüzden okulda formatör olacağımı düşünüp 10 Ders verdiler fakat bu gidişle ek derslere kadar görevlendirme gelmesse ek derste alamayacağız...

İstanbulda görevlendirmeler bugün geldi. 15 Eylül'den itibaren başlatmışlar ve BT formatör öğretmenin görevlerinde "Okul idaresi ve memurlar tarafından yapılması gereken işler BT Formatör Öğretmenine verilemez" diye belirmişler :D
Hayırlı Olsun...

hiç derse girmesek oluyor mu bilgisayar derslerine girecek 2. bilgisayar öğretmeni varsa, bi de ilçede veya kaymakamlıkta görevlendirirler mi sürekli ben okulda kalmak istiyorum????

diyelim ilçe mem görevlendirme yazısı çıkardı kaymakamlık oluru ile ilçe memde çalıştırırlar mı??????????????????????*

formatör iseniz böyle bir olur çıkartılmaz diye biliyorum. ama değilseniz kaymakamlık olur verebilir sanırım!!!

ilçe mem'ler herşeyi kılıfına uydurup kaymakamlık görevlendirmesiyle sizi çalıştırabilirler. normalde valilik olurunun üzerine kaymakamlık oluru yazamazlar. ama benim başıma böyle bir olay geldi. valilik oluruyla formatör olarak görevlendirildim. onun üzerine bir şekilde kaymakamlık oluruyla ilçe mem'e çekildim.

Bu ilçe MEM'ler görevlendirilme konusunu da çalıştayda bahsetmeliyiz bence. Sürekli görevlendirme yapmasalar bile zırt pırt çağıramamaları lazım bizleri.

arkadaşlar formatör olmusum ben de okulda ama ilçeye çekecekler kaymakamlık oluruyla, istemiyorummmmmmmmmmmmm,,yardım edinnn, ne yapmalıyımmmmm
??????

fırtına086' Alıntı:
diyelim ilçe mem görevlendirme yazısı çıkardı kaymakamlık oluru ile ilçe memde çalıştırırlar mı??????????????????????*

Eğer öyle bir niyetleri varsa senin görevlendirmen çıktıktan sonra haberin olur hocam, ondan sonrada gidip MEM de çalışırsın zaten..

normalde valilik olurunun üzerine kaymakamlık oluru çıkartamazlar. ama dediğim gibi bir şekilde sizi oraya çekebilirler öğretmenim.

listeler açıklandı okulumun ve benim ismim yok ! üstüne üstlük bilgisayar öğretmeniyim ,
geçen yıl birinci dönem formatördüm 2. dönem görev gelmedi , şimdi yine yok neden formatör olamadığımı açıklama zahmetinde bulunurlar mı acaba

Geri