2010 eylülde göreve başlayıp Aralık 1 - Haziran 1 tarihleri arasında 6 ay askere gittim. askerliği düştükten sonra 2 yıl 10 ay görev yapmış oluyorum. 2013 eylül ayında 3 yılım dolmuş oluyor. 2013 aralık 31 de 3 yıl 4 ay olmuş oluyor. fakat askerliği düşünce 2 ay ile kaçırıyorum. askerliği hizmet süresinden bu zamana kadar saymadılar.
klavuzda da
"4- Üç yıllık sürenin hesabında öğretmenin;
a. Kadrosunun bulunduğu eğitim kurumunda, sözleşmeli öğretmen veya asker
öğretmen olarak geçirdiği süreler dâhil, fiilen öğretmen olarak geçirdiği süreler ile
diğer eğitim kurumlarında ders okutmak ya da eğitim kurumu yöneticisi olarak
görevlendirildiği süreler,
b. 2012 ve 2013 yılında il içinde veya iller arasında yer değişikliği yapıldıktan sonra
farklı sebeplerle Bakanlığımızca eski görev yerine iade edilenlerin ise, eski ve yeni
görev yerlerindeki hizmet süreleri
birlikte değerlendirilir. " diyor. kısa dönemden hiç bahsetmiyor. sanırım fiilen çalıştığı süreden saymıyorlar. kimileri askerliğin sayıldığını söylese de bu maddedenn sayılmadığını anlıyorm. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevnirim.
(konulara baktım ama göremedim buyüzden açtm konuyu)
klavuzda da
"4- Üç yıllık sürenin hesabında öğretmenin;
a. Kadrosunun bulunduğu eğitim kurumunda, sözleşmeli öğretmen veya asker
öğretmen olarak geçirdiği süreler dâhil, fiilen öğretmen olarak geçirdiği süreler ile
diğer eğitim kurumlarında ders okutmak ya da eğitim kurumu yöneticisi olarak
görevlendirildiği süreler,
b. 2012 ve 2013 yılında il içinde veya iller arasında yer değişikliği yapıldıktan sonra
farklı sebeplerle Bakanlığımızca eski görev yerine iade edilenlerin ise, eski ve yeni
görev yerlerindeki hizmet süreleri
birlikte değerlendirilir. " diyor. kısa dönemden hiç bahsetmiyor. sanırım fiilen çalıştığı süreden saymıyorlar. kimileri askerliğin sayıldığını söylese de bu maddedenn sayılmadığını anlıyorm. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevnirim.
(konulara baktım ama göremedim buyüzden açtm konuyu)