Arkadaşlar;
1- Zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayan, zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayan
veya bundan muaf tutulan öğretmenler ile sağlık ve eş durumu mazereti sebebiyle
zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenecek öğretmenlerden, 31 Aralık 2013 tarihi
itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az 3 (üç) yıllık çalışma süresini
tamamlayacaklar il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilir.
Dördüncü, beşinci ve altıncı hizmet alanlarında görev yapan zorunlu çalışma
yükümlüsü öğretmenlerden bulunduğu eğitim kurumunda 3 (üç) yıllık çalışma
süresini tamamlayanlar, istemeleri hâlinde il içinde zorunlu çalışma yükümlülüğü
öngörülen eğitim kurumlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilir.
bu maddelere göre 2010 yılında kpss yüzünden aralık ayında geç atanan veya 2010 eylül ayında atanan hiç bir öğretmen bu maddeye uymuyor.. Peki 31 aralığa çekmenin ne anlamı kaldı..? Çünkü maddede zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayanlardan 31 aralık itibariyle 3 yılını dolduranlar demiş... 2010 yılının eylül ve aralık ayında atanan birisi nasıl olur da zorunlu hizmetini tamamlar. Yani kpss mağdurlarını kapsamıyor..
4. , 5. ve 6. hizmet bölgelerinde görev yapanlardan 3 yılını dolduranlar demiş.. 31 aralık itibariyle dememiş.. yani eylül veya aralık ayında atanan birisi tam 3 yılını dolduramadığı için yine kpss mağdurlarını kapsamıyor...
çok güzel kelime oyunları yapılmış gibi geliyor bana ama inşallah uygulamada bunları yapmazlar...
1- Zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayan, zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayan
veya bundan muaf tutulan öğretmenler ile sağlık ve eş durumu mazereti sebebiyle
zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenecek öğretmenlerden, 31 Aralık 2013 tarihi
itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az 3 (üç) yıllık çalışma süresini
tamamlayacaklar il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilir.
Dördüncü, beşinci ve altıncı hizmet alanlarında görev yapan zorunlu çalışma
yükümlüsü öğretmenlerden bulunduğu eğitim kurumunda 3 (üç) yıllık çalışma
süresini tamamlayanlar, istemeleri hâlinde il içinde zorunlu çalışma yükümlülüğü
öngörülen eğitim kurumlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilir.
bu maddelere göre 2010 yılında kpss yüzünden aralık ayında geç atanan veya 2010 eylül ayında atanan hiç bir öğretmen bu maddeye uymuyor.. Peki 31 aralığa çekmenin ne anlamı kaldı..? Çünkü maddede zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayanlardan 31 aralık itibariyle 3 yılını dolduranlar demiş... 2010 yılının eylül ve aralık ayında atanan birisi nasıl olur da zorunlu hizmetini tamamlar. Yani kpss mağdurlarını kapsamıyor..
4. , 5. ve 6. hizmet bölgelerinde görev yapanlardan 3 yılını dolduranlar demiş.. 31 aralık itibariyle dememiş.. yani eylül veya aralık ayında atanan birisi tam 3 yılını dolduramadığı için yine kpss mağdurlarını kapsamıyor...
çok güzel kelime oyunları yapılmış gibi geliyor bana ama inşallah uygulamada bunları yapmazlar...