Rüzgara Karşı'' Alıntı:eniştem sayısaldan ve eşit ağırlıktan 70 almış, 3 sene önce 87 almıştım ben o puanla bile girememiştim torpilliler yüzünden ama şimdi takip etmediğim için bilmiyorum.
herhangi bir yüksek lisans bölümüne girebilir mi? tezli tezsiz farketmez, harç ücreti de çok önemli değil
wanagot' Alıntı:Nüfus cüzdanım cebimdeydi.. Sıranın üstünde görmeyince, sormaya bile gerek duymadan sessizce not almışlar..Sınavım bu sebepler geçersiz.. Çok sinirliyim... :verymad: :verymad:
"Ayşen"' Alıntı:wanagot' Alıntı:Nüfus cüzdanım cebimdeydi.. Sıranın üstünde görmeyince, sormaya bile gerek duymadan sessizce not almışlar..Sınavım bu sebepler geçersiz.. Çok sinirliyim... :verymad: :verymad:
mahkemelik olay
her yerde yok ama birçok yerde var. bu konuda söyleyecek çok sözüm var ama söylememe değmiyor malesef. neyse...omd' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:eniştem sayısaldan ve eşit ağırlıktan 70 almış, 3 sene önce 87 almıştım ben o puanla bile girememiştim torpilliler yüzünden ama şimdi takip etmediğim için bilmiyorum.
herhangi bir yüksek lisans bölümüne girebilir mi? tezli tezsiz farketmez, harç ücreti de çok önemli değil
Torpil durumu her yerde yok 70 biraz az, başvuruda kullanacağı diğer notlar yüksek ise kurtarabilir belki.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:her yerde yok ama birçok yerde var. bu konuda söyleyecek çok sözüm var ama söylememe değmiyor malesef. neyse...omd' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:eniştem sayısaldan ve eşit ağırlıktan 70 almış, 3 sene önce 87 almıştım ben o puanla bile girememiştim torpilliler yüzünden ama şimdi takip etmediğim için bilmiyorum.
Torpil durumu her yerde yok 70 biraz az, başvuruda kullanacağı diğer notlar yüksek ise kurtarabilir belki.
eniştemin başka hiç bir notu yok ingilizce şart koşan üniversiteler sadece üds ve kpds'yi mi kabul ediyorlar? tezsiz yüksek lisansa 70 ile giren arkadaşım vardı...
torpille olsun diye birşey demedim, yanlış anladın. 70 ile herhangi bir alanda yüksek lisans gelmez mi? birisi yol göstersin diye soruyorum... torpil düşünseydim burada sormazdım zatensuatozt' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:her yerde yok ama birçok yerde var. bu konuda söyleyecek çok sözüm var ama söylememe değmiyor malesef. neyse...omd' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:eniştem sayısaldan ve eşit ağırlıktan 70 almış, 3 sene önce 87 almıştım ben o puanla bile girememiştim torpilliler yüzünden ama şimdi takip etmediğim için bilmiyorum.
eniştemin başka hiç bir notu yok ingilizce şart koşan üniversiteler sadece üds ve kpds'yi mi kabul ediyorlar? tezsiz yüksek lisansa 70 ile giren arkadaşım vardı...
Boşver hocam. torpille olacaksa hiç olmasın
Rüzgara Karşı'' Alıntı:eniştemin başka hiç bir notu yok ingilizce şart koşan üniversiteler sadece üds ve kpds'yi mi kabul ediyorlar? tezsiz yüksek lisansa 70 ile giren arkadaşım vardı...