2010 Yaz Dönemi Seminer Çalışmaları

Kodla Büyü

serhatdemir

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Seminer çalışmalarında her öğretmene bir konu araştırması verdiler. Benim de konum Örnek Olay Yöntemi internetten güzel bir çalışma buldum. sizlerle paylaşmak istedim. Diğer konuları araştıran arkadaşlarda eklerlerse güzel bir paylaşım olur. İyi seminerler.

Ekli dosyalar

Benim konu kendi dersimle ilgili materyal ya da etkinlik hazırlama gibi birşeydi. Tam da okumadım. Tam olarak ne yazdığını söyleyebilecek olan var mı? :)

benim konum
"Öğretim programlarındaki ölçme ve değerlendirme yöntem ve tekniklerinin incelenerek örnek bir uygulamanın hazırlanması" :o
yardımlara açığım

"Öğretmenlerin kendi branşlarına yönelik örnek materyal ve etkinllik hazırlması"

Konu bu arkadaşlar.
Bir sorum var size: Kendi branşımızda materyal ve tkinlik mi hazırlayacağız yoksa materyal ve etkinlğin nasıl hazırlanacağınımı araştıracağız...

benim anladığım kadarı ile kendi seçmiş olduğumuz ders konularını seçilen öğrenme stiline göre uyarlayıp anlatmamızı istemişler. Bir nevi günlük plan gibi ama seçilen öğrenme stiline göre hazırlanmış bir plan olmalı. o yüzden bu topic altında verilen dosyalar değil. bu dosyalardaki bilgilere göre bir günlük plan şeklinde hazırlanmış dosyalar olması gerekiyor. Bana müdür yardımcım bu şekilde anlattı. Yada o da yanlış biliyor. Çünkü öğretmenlerimiz o şekilde değil diyor. bunun doğrusu nedir.

depresan' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyosam sene başında da bu materyal ve etkinlik hazırlama ile ilgili bişiler vermişlerdi, aynı dosyayı tekrar verelim kim bakıyosa bunlara...

Teşekkürler hocam ama acaba bir etkinlik ya da materyal mi hazırlayacaz yoksa nasıl hazırlanacağını mı anlatacağız?

bu görevleri formatörlere vermiyorlar sanırım, bizim okulda ve bildiğim kadarıyla formatör arkadaşlarıma da verilmedi...

Arkadaşlar bendeki proje ve performans görevi örnekleri geçen sene kendi hazırladığım örneklerdir. Bu seminerde ise proje tabanlı öğrenmeyi hazırladım.. İşinize yarar belki..

Ekli dosyalar

ozkansedef' Alıntı:
depresan' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyosam sene başında da bu materyal ve etkinlik hazırlama ile ilgili bişiler vermişlerdi, aynı dosyayı tekrar verelim kim bakıyosa bunlara...

Teşekkürler hocam ama acaba bir etkinlik ya da materyal mi hazırlayacaz yoksa nasıl hazırlanacağını mı anlatacağız?

Hocam inan hiç bir fikrim yok, hiç bir değişiklik yapmadan aynı dosyayı vericem.

Geri