2011-12 10. Sınıf Ortak Ders 11. ve 12. Sınıf Zümreler İndir

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Zümreleri ben hazırladım. Eğer hatalar varsa belirtin düzeltip noksansız hale getirelim..
DERSLER:

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN TEMELLERİ
PROGRAMLAMA TEMELLERİ
PAKET PROGRAMLAR
TEMEL ELEKTRONİK VE ÖLÇME
BİLİŞİM TEKNİK RESMİ
AÇIK KAYNAK İŞLETİM SİSTEMİ
WEB TASARIMI VE PROGRAMLAMA
GRAFİK VE ANİMASYON
İNTERNET PROGRAMCILIĞI
VERİTABANI ORGANİZAYONU

Zümreleri İndirmek İçin Linke Tıklayın...
ZÜMRELER İÇİN TIKLA

başka siteden dün indirmiştim yine sizin zümrelerinizdi fatih etsiz hocam teşekkürler :)

Teşekkürler ancak siteden indirmek mümkün olmadı.
Dosyayı indirmek için tıklayın diyor, tıkladığımızda ise bir şeyler yapıyor görünüyor ancak dosya kaydet ekranı bir türlü gelmiyor. Sanırım scriptte bir hata var. Farklı bilgisayarlarda denemelerimde de bir sonuç elde edemedim.

yakuphan' Alıntı:
Teşekkürler ancak siteden indirmek mümkün olmadı.
Dosyayı indirmek için tıklayın diyor, tıkladığımızda ise bir şeyler yapıyor görünüyor ancak dosya kaydet ekranı bir türlü gelmiyor. Sanırım scriptte bir hata var. Farklı bilgisayarlarda denemelerimde de bir sonuç elde edemedim.

Kodlar her sistemde aynı şekilde yorumlanmıyor demekki.
Dosya indirme sisteminin kodlarını daha basit hale getirdim. Şimdi sorunsuz bi şekilde indirebilirsiniz.

web tasarımı ve programlamanın zümresine baktım bu sene javascript ve veri tabanı konuları da var yanılmıyorsam bunlar eklenmesi gerekmiyor muydu

gazili' Alıntı:
web tasarımı ve programlamanın zümresine baktım bu sene javascript ve veri tabanı konuları da var yanılmıyorsam bunlar eklenmesi gerekmiyor muydu

yeni modül tablosu o şekilde. modül tablosunu zümre içindeki tablo ile değiştir. zaten içerik çok dolu. hangi birisini anlıcak öğrenci anlattığında.

Fatih Bey'e emekleri ve paylaşımı için teşekkür ederiz...
Ben kullanmayacağım ama bir inceleme yapmak için indirdim.
Yine de çok teşekkürler...

Geri