2011-2012 Önerilen Ders Süreleri

Kodla Büyü

aertekin

Üye
Merhaba arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kaldı. Ben kız meslek lisesinde çalışıyorum. Bu öğretim yılında bilişim teknolojileri alanında hangi dersleri seçmeyi ve saatlerini kaç saat olarak belirlemeyi düşünüyorsunuz? Önerilen ders sürelerinde 12. sınıfta internet programcılığı dersi 10 saat olarak belirlenmiş sizce saati fazla değil mi ?

forumda daha önce paylaşılmıştı bir arama yaptırdınızımı orada öneri vardı sanırım.

12 sınıfta zaten bu sene 5 saat ders var sanırım seneye biraz daha azalacak.. 10 saat olması imkansız! beceri eğitimine gidecek öğreciler..

Bildiğim kadarıyla 12. sınıflarda herhangi bir değişiklik yok, değişiklik sadece 10 ve 11. sınıflarda. megepbilisim.com dan bir önceki yılın önerilen ders sürelerine baktım . 12. sınıf teknik lise web bölümünde internet programcılığı dersi 10 saat olarak önerilmiş bu dersin saati azaltılırsa başka hangi ders seçilebilinir. Siz geçen yıl 12. sınıflarda hangi dersi kaç saat okuttunuz. Bu arada 12. sınıf teknik lise işlemeye gitmiyor bizde.

Geri