2011-2012 formatör belgeler

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar merhaba
bu dönem ilkkez formatörlüğe başvurmak zorunda kaldım.

Demin forumdan baktım birçok arkadaş birçok klasor paylaşmış... birbirinden farklı...

Sizden ricam şuan kullanmakta olduğunuz gerekli belgeleri gönderme imkanınız var mı?

hocam ben demin bunu indirmeye çalıştım link kırık çıktı... Meb bağlantısı oldugu icin ilk linki tıklamak durumunda kaldım... hotfile vb. linklere tıklayamadım

sizden ricam alabilir miyim şuan yanınızda mevcutsa

Download siteleri artık giriş yaptıktan sonra dosya indirilmesine izin veriyor sanırım bununla kim hangi dosyayı indirdi takibini yapmak istiyorlar. Bununla ilgili mahkeme kararıyla kapatılan download siteleri oldu çıkan yasa gereği bu önlem alındı.
Ölmüş linkleri değiştirip sizin için dosyayı kendi siteme atıp link vereceğim. Birazdan yüklemiş olurum, bitince bilgilendirme mesajı atarım.

çok teşekkür ederim hocam... bu arada bi parantez sorusu da sorayım... download sitelerinin malumunuz önceden netten premium cookie veya kullanıcı adı sifrelerini buldugumuz zaman bununla download sitelerine girip indirmek istedigimiz linkleri premium mnodunda indirebiliyorduk... Ben mi yanlış yapıyorum yoksa artık değişti mi bilmiyorum ama simdi premium çalışan key bulsak girsek bile sadece o key sahibinin upload dosyalarını görebiliyoruz tabii varsa :)

mesela siz hotfile 10 link yukleseniz ben premium key bulsam key çalışsa sizin linkleri indiremiyorum... ancak key sahibi kimse onun dosyaları... yanlış birsey mi yapıyorum bi yerde anlamadım...

İşte download sitelerinin yeniden yapılanmalarından kaynaklanıyor bununla illegal dosya paylaşılmasının önüne geçilmiş oldu. Çünkü download siteleri çok büyük cezalara çarptırıldı çoğu kapatıldı kalanlar ise bu önlemi almak zorunda kaldı. Şuan rus sitesi olan letitbit.net sitesi var dosyalar buradan paylaşılabiliyor bir çok uploadçı arkadaş bu siteye yöneldi. :)

Şuan dikkat edin herkes torrent sitelerine dadandı neden acaba. :D

Buyrun size bir güzellik daha yapalım.
her-telden-f29/torrent-davetiyesi-isteyenler-buraya-t84994.html

Geri