2011-2012 istanbul Formatörlük

Kodla Büyü
ses yok daha, ama ben müdürle konuşmuştum (lisede çalışıyorum): yazı geç geliyor ama gelen yazıda 5 eylül den itibaren görevlendirilmiştir diyebilir. Ben gelip gidiyim mi, ek ders öder misiniz diye. Yazı o şekilde gelirse öderiz ama bir soralım önce ilçeye dedi. 2 gün gittim o da sormuş, 5 eylülden itibaren olmayacakmış görevlendirmeler; okulların açılış tarihinden itibaren başlayacak diye bilgi almış. Ama okula gelen bir yazı yok henüz.

o zaman boşa durduk seminer döneminde 5 e kadar. 2 hafta borcu var diyip 2.30 da cıkarım 2 hafta boyunca oyle olursa :)

Geçen hafta il milli eğitime gitmiştik, orda bana söylenene göre listeler hazırlanıyordu istanbul'da halen liste göndermeyen ilçeler varmış onlarda tamamlanacaktı şuan listeler valiliğe gitmiştir ve yakında gelir ama görevlendirmenin 19 Eylül'den itibaren başlayacağını söylediler bana...

zamanında listeleri göndermeyen ilçelerdeki sorun ne acaba?il ve ilçe formatörleri kendi aralarında yaptıkları toplantıda muhtemelen bu konuya değinilmiştir. sorunlar ne gerçekten çok merak ediyorum

arkadaşlar forumdan takip ettiğm kadarıyla bir çok ilde formatörlük yazıları gelmiş.neden istanbulda hala gelmedi okullara.ders saatimiz az ve henüz bir görevlendirmemiz yok.ortada kaldık gene.seçmeli derslerden resim ve müzik de zorunlu ders haline getirildi.bizim dersimiz hala ortada yok.öğrenciler istedikleri halde müdür insiyatifinde olduğu halde açmıyor.ve yasal haklarımız nedir.?hep mağdurmu kalmak zorundayız.derslerimizi tümden kaldırsınlar da bizide öğretmenlikten ayırsınlar bizde artık bu stresten kurtulalım.her sene her sene artık sabır kalmaı.diğer branştaki öğretmenler şu gün bugün boş günüm olsun peşinde koşarken biz ders açılsın diye çabalıyoruz.çok yoruldum.diğer öğretmenlerin arkamızdan gülmeleride çabası.....

istanbulda formatörlük görevlendirme yazıları ne zaman gelecek.?bilen duyan varmı..???

Bugün sabah formatör görevlendirme listesi geldi. 19,09,2011-20,01,2012 arasında görevlendirmeler. Hayırlı olsun bakalım. Çalışma esasları yok ekte, heralde değişiklik te yok.

çaylak' Alıntı:
Bugün sabah formatör görevlendirme listesi geldi. 19,09,2011-20,01,2012 arasında görevlendirmeler. Hayırlı olsun bakalım. Çalışma esasları yok ekte, heralde değişiklik te yok.

Yazı geldi bugün. Ekler kısmı kurumnet üzerinde rar lı dosya halinde gönderilmiş. Çalışma esaslarını da içeriyor ekler .

Formatörlük listeleri gelenler hangi ilçede görev yapıyor arkadaşlar. Ben Fatihdeyim burda yazı liste yok :?

arkadaşlar kurum net üzerinden gelen yazıda çalışma esaslarını gönderebilirmisiniz acaba.?

Çalışma esasları bizde de açılmadı gönderebilen olursa sevinirim.Ayrıca bilen arkadaşlara bir sorum olacak;Bizim okulda koordinatörlükte var ve ben teknik öğretmenim daha önceki sene koordinatörlük görevi aldım.Yine almaya devam edebilirmiyim?Saygılarımla...

çıkmayacakta ne olacak bizi okulda nasıl tutacaklar valla 3-5 ne varsa dersime girer çıkar giderim diğer branşlar gibi fatih matih umrumda olmaz...

Geri