2011-2012 programlama temelleri düzenlenmiş plan

Kodla Büyü

örtmnoldum

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Fatih Etsiz Hocaya teşekkür ediyorum.
onun hazırladığı plan üzerinde ufak değişiklikler yaptım.
4. modülü de Metotlar modülü olarak değiştirdim. hataları varsa söyleyin ben de düzelteyim. bu saatte ancak bu kadar yapabildim.

Ekli dosyalar

Hemen hemen Yeni Ders Bilgi Formlarına göre hazırlamışsınız. Fakat birşey kafamı karıştırdı.

Yeni çıkan Modüller ile ders bilgi formunda bazı çelişkiler var. Örnek olarak:

1.While-Until ve Do..loop komutları DBF de varken Modül bunlar yerine do..While ı yeterli görmüş.
2. Modülde Dallanma komutları (Goto,Return vs..) varken DBF de bunlar es geçilmiş.
3. Dizilerde de Modülde "Bazı Dizi Özellikleri" adı altında güzel bir konu anlatılmış fakat bu DBF'de yok.

Dikkat ettiklerim bunlar.
Şimdi modül ile DBF neden aynı değil. MEB Ders Bilgi formunu değiştirmeyi mi unuttu?
Ve modüle göre plan hazılayabilir miyiz?

hocam ben de ilk defa gireceğim bu derse.
planda ana konular var. modüller de yeni yayınlandı. ben modülden gitmeyi düşünüyorum. zaten nasıl işlemem gerektiği konusunda da hala soru işaretleri var kafamda.
biliyorum herkesin yoğun zamanları ama tecrübeli öğretmenlerimiz yardımcı olursa çok sevinirim.

hocam planınız güzel fakat son haftalardaki pekiştirmeleri kaldırıp konu yazarsak iyi olur.
yani son konuları aşağıya doğru kaydıralım yayalım, ben öyle yaptım... pekiştirme olmaz çünkü konu olmalı...

saidtr' Alıntı:
hocam planınız güzel fakat son haftalardaki pekiştirmeleri kaldırıp konu yazarsak iyi olur.
yani son konuları aşağıya doğru kaydıralım yayalım, ben öyle yaptım... pekiştirme olmaz çünkü konu olmalı...

fatih hoca 2 haftaya pekiştirme uygulamaları yazmış. ben de bir bildiği vardır diyerek hepsini silmemiştim. ama son konuları dediğiniz gibi uzattım. en son derse de modül değerlendirme dedim. planları müdüre teslim etmiştim ama her inceleyişimde bir yerlerinde hata ya da hoşuma gitmeyen bir nokta görüyorum. sanırım pazartesi tekrar vereceğim planların hepsini.

osm@ng' Alıntı:
Hemen hemen Yeni Ders Bilgi Formlarına göre hazırlamışsınız. Fakat birşey kafamı karıştırdı.

Yeni çıkan Modüller ile ders bilgi formunda bazı çelişkiler var. Örnek olarak:

1.While-Until ve Do..loop komutları DBF de varken Modül bunlar yerine do..While ı yeterli görmüş.
2. Modülde Dallanma komutları (Goto,Return vs..) varken DBF de bunlar es geçilmiş.
3. Dizilerde de Modülde "Bazı Dizi Özellikleri" adı altında güzel bir konu anlatılmış fakat bu DBF'de yok.

Dikkat ettiklerim bunlar.
Şimdi modül ile DBF neden aynı değil. MEB Ders Bilgi formunu değiştirmeyi mi unuttu?
Ve modüle göre plan hazılayabilir miyiz?
Modüller eski DBF na göre hazırlanmış.
Şubatta yeni DBFları yayınlanınca modüller ile yeni DBF ları arasına ufak tefek farklar oluşmuş olabilir. Geçerli olan tabiki yeni DBFları.

Geri