2011-2012 Sistem Bakım Onarım Yıllık Planı

Kodla Büyü
hocam bende hazırladım ama ben arıza giderme 1 2 diye giden modüllerden yaptım ama bizde 12. sınıfta okutulduğu için eski ders bilgi formlarına göre hazırladım

serhadocak' Alıntı:
Hocam bu yanlış, sakın bunu kullanmayın. Bu dersin içeriği değişti megep.gov.tr den inceleyin bi zahmet . . .

Hocam zaten inceledim. Ama siz dikkatli incelememişsiniz.
Zaten bunlar megepin yeni içeriğine uygun olarak hazırlandı. Biz dersi 11 sınıfta verdiğimiz için yeni içeriğe uygun hazırladık. 12. sınıflar eski içerik ile devam edecekler.

selcuknet27' Alıntı:
serhadocak' Alıntı:
Hocam bu yanlış, sakın bunu kullanmayın. Bu dersin içeriği değişti megep.gov.tr den inceleyin bi zahmet . . .

Hocam zaten inceledim. Ama siz dikkatli incelememişsiniz.
Zaten bunlar megepin yeni içeriğine uygun olarak hazırlandı. Biz dersi 11 sınıfta verdiğimiz için yeni içeriğe uygun hazırladık. 12. sınıflar eski içerik ile devam edecekler.

son olarak hangisi doğru arkadaşlar

arkadaşlar sistem bakım onarım dersi en az 8 saat olmak zorunda değil mi modül hesaplamalarından öyle çıkıyor. benim programda 6 saat göstermişler tereddüt yaşıyorum şu an.

bende serhay45 e katılıyorum arkadaşlar şimdi 12 sınıflar için yapılancak plan arıza giderme 1-5 ve bakım onarım 1-2 modüllerine göre yapılacak diye biliyorum...

12.sınıflar eski sistem oldugu ıcın arıza giderme 1-5 ve bakım onarım 1-2 modullerınden olusan max 7.7 saat yanı 8 saat olacak

iyice kafam karıştı benim benim dersim 9 saat sectik bu dersi verirken o zaman eski modülleri kullanarak mı verecem arkadaşım. peki eski modülleri nerden bulacam yeni modüllerle içeriği aynı mı ? eskisi elimde olmadığı için karşılaştıramıyorum ...

SERHAY45' Alıntı:
arkadaşlar sistem bakım onarım dersi en az 8 saat olmak zorunda değil mi modül hesaplamalarından öyle çıkıyor. benim programda 6 saat göstermişler tereddüt yaşıyorum şu an.

Hocam eğer modül hesaplamalarında tutmyorsa 1-2 modülü çıkar gitsin. Çünkü modüülerin hepsini seçeseksin diye bir şart yok.

karasnake31' Alıntı:
iyice kafam karıştı benim benim dersim 9 saat sectik bu dersi verirken o zaman eski modülleri kullanarak mı verecem arkadaşım. peki eski modülleri nerden bulacam yeni modüllerle içeriği aynı mı ? eskisi elimde olmadığı için karşılaştıramıyorum ...

12. sınıflar eski modüllerden işleyecek, modülleri http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_moduladresinden indirebilirsin.

Geri