2011-2012 web, grafik, nesne yıllık planları

Kodla Büyü
Nesne tabanlı programlamanın modülleri megepde 6 tane görünüyor siz nasıl 13 tane modül yazdınız burada yoksa benim mi gözümden bir şey kaçıyor

hocam web yeterlilikte 12 modül görünüyor sizde yeni modüllere göre yapmışsınız ama bu modüller megepte yok acaba nerden bulabiliriz bu modülleri

arkadaşlar planları megepbilisim.com adresindeki güncel ders bilgi formlarına bakarak hazırladım. modüller megep te olmadığı gibi megepbilisimde de yok tabiki :) eksik modüller konusunda kendi kaynaklarımızı kullanacağız önceki yıllarda olduğu gibi.

teşekür ederim hocam elinize sağlık. Yanlız web tasarımda ders bilgi formunda 12 tane modül var sizin hazırladığınız planda 11 tane. Stil Şablonu (CSS ) modülü eksik gibi. bilginiz olsun hocam.

the_myth' Alıntı:
teşekür ederim hocam elinize sağlık. Yanlız web tasarımda ders bilgi formunda 12 tane modül var sizin hazırladığınız planda 11 tane. Stil Şablonu (CSS ) modülü eksik gibi. bilginiz olsun hocam.

evet hocam bilerek çıkardım onu, burda belirtmeyi unuttum. css konusu birkaç sonraki modüllerin birisinde daha geçtiği için çıkarttım. zümrede de bu şekilde belirtilebilir.

Megep te yer alan Nesne Tabanlı Programlama Modülleri 12.sınıfta okutulan nesne tabanlı programlamanın modülleridir. Bu sene 11.sınıflarda okultulanların modülleri farklıdır. MOdüllerde çıkmamıştır. Ders yeterliliklerinden kendiniz hazırlayacaksınız.

Arkadaşlar kasım ayının bir haftası kurban bayramı ama planda kasım 5 hafta görünüyor. Sıkıntı olabilir mi?

1 saat 1 saat parçalara ayrılmış planlar varmı hocam.
yenü müdür takmış herbir saat yarı olacak diye.
sonra da tasaaruf tedbirden bahsederler.

Geri