2011-2012 yıllık plan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan spring
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam sonumuz bellii ama biz görmek istemiyoruzz... :(( bu aralar karamsarım ben galibaa..

plan dediğin nedirki yeğen :))) ben asıl bu sene gönderecekleri 6 7 8 basamakları nasıl öğreteceğimi düşünüyorum. bu klavye bu fare derken web tasarımına geçeceğiz bünye problemi yaşayabilir çocuklar :)))

ckayatr' Alıntı:
plan dediğin nedirki yeğen :))) ben asıl bu sene gönderecekleri 6 7 8 basamakları nasıl öğreteceğimi düşünüyorum. bu klavye bu fare derken web tasarımına geçeceğiz bünye problemi yaşayabilir çocuklar :)))

:alkis:

evet bocalıyorlar arkadaşıım haklısın.. :)))

Anadolu Lisesi için yıllık plan ihtiyacım var benim de sayın hocalarım. Ekleyen olursa sevinirim.

ya arkadaşlar sesimizi duyurmamız lazım artık. nedir bu bilişimcilerin çektiği. bizim rehberlikçilerden neyimiz eksik. biz neden 8-5 çalışıyor, her angarya işe koşuluyoruz. adamlar 9-3 çalışıyor kimse ekstra görev vermiyor. Formatör olmak zorunlu. yaz tatillerimizde gitti. Dersler gitti kimse bişey demiyor. müdür yardımcıları ve diğer öğretmenler ek dersden dolayı bize karşı negatif.Ne olacak bizim halimiz üniden mezun olurken ki heyecanı kalan var mı? :cry:

Geri