2011-2012 Yeni Modüllere Göre Planlar

Kodla Büyü

bekirnacak

Üye
Yeni modullere göre;
web tasarım, grafik animasyon, internet programcılığı,veritabanı,teknik resim derslerinin planları umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

arkadaşlar şu derslerden herhangi birinin yıllık planı olan varsa gönderebilir mi şimdiden tşkrler

web tasarımı ve programlama, ağ sistemleri ve yönlendirme, e posta sunucusu, açık kaynak kodlu işletim sistemleri ve sunucu işletim sistemi

bilgog0650' Alıntı:
arkadaşlar şu derslerden herhangi birinin yıllık planı olan varsa gönderebilir mi şimdiden tşkrler

web tasarımı ve programlama, ağ sistemleri ve yönlendirme, e posta sunucusu, açık kaynak kodlu işletim sistemleri ve sunucu işletim sistemi
?e-posta sunucu yıllık plan ???

arkadaşlar bu e posta sunucu dersinin 2011-2012 planı olan var mı lütfen acil lazım.

bu yıllık planlar çok güzel ve düzenli hazırlanmış. çok işime yaradı. gönderen arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.

Yeni modullere gore Bilisim Tek. Temelleri, Programlama Temelleri ve Paket programlar derslerinin yıllık planı elinizde varsa paylaşır mısınız? bulabildiklerımde modul sayı ve surelerı yeni modullerdekilerle uyuşmuyor, indirdiklerinize bakın arkadaslar )

hocam çok teşşekurler ama web tasarımı dersinde ki modüllerin bir kısmı değişti mesala yıllık planda olan MODÜL - 1 TASARIMIN TEMEL İLKELERİ modülü yeni modül sisteminde kaldırılmış . yine de emekleriniz için teşekkurlerr.

alikaan' Alıntı:
hocam çok teşşekurler ama web tasarımı dersinde ki modüllerin bir kısmı değişti mesala yıllık planda olan MODÜL - 1 TASARIMIN TEMEL İLKELERİ modülü yeni modül sisteminde kaldırılmış . yine de emekleriniz için teşekkurlerr.

Yeni modül sisteminde kaldırıldığını nerden biliyorsunuz?

Geri