2011 Kocaeli Formator Görevlendirmesi yazısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m32m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

m32m

Aktif Üye
Arkadaşlar kocaeli için 2011 haziran-ocak formatör öğretmen görevlendirme yazısı okullara geldi. ek'de yazıyı görebilirsiniz. hayırlı olsun.

Ekli dosyalar

• görevlendirme_yazısı1.JPG
    görevlendirme_yazısı1.JPG
    313.7 KB · Görüntüleme: 1,204
Hangi tarihler arasında olacağı yazmıyo ki yazı da .. haziran ocak olduğunu nereden biliyorsunuz?? belki eylül de başlatacaklar..

görev yazısını eklemeyi unutmuşum;)) onuda ekleyeyim bari....

Ekli dosyalar

• görev_yazısı.JPG
    görev_yazısı.JPG
    42.1 KB · Görüntüleme: 1,184
teşekkürler hocam yazı kurumnetten mi yoksa elden mi geldi acaba? Bizim ilçe uzak ya biraz geç geliyor elden olunca :D

vala kimse kusura bakmasın ben başvurmayacam müdürümede gereken açıklamayı yaparım
formatör olmam, tamir web sitesi vs işleri ile uğraşmam öğretmenlerede kusura bakmasınlar
yardımcı olamam çünkü bir resimci evimin duvarlarını boyamaya geliyor mu,
müzikçi çocuğuma ninni söylemeye geliyormu yada bir matematikçi borsada bana yardımcı olabilir mi
yada bir müdür benim istediğim yere tayin çıkarmamda mem e benim için kulis yapar mı
ben nie başkaları için uğraşayım enayimiyim, meb i sıkıştırsınlar kadro olayını çözsünler
birde çalışma saatlerini adamm gibi ayartlatsınlar gerçekten artık bilişimin gereksiz olduğunu düşünüyorum
bence bütün bilgisayar öğretmenlerini okul müdürü olarak atasınlar müdürleride müdür yardımcısı yapsınlar.

ya bu bilgisayarcılarıda hiç anlamıyorum herkes şikayetçiydi şimdi başvurmayı dört gözle bekliyolar
kocaelide zorunlu değilki formatörlük benim müdürüm dersimi seçmicek formatör olmak zorunda kaliim diye
ama olmicam norm fazlası olurum dersimi doldurcam bi okul bulursam giderim yoksa 3-4 okul gezerim bu adamı çekeceme sanki işçi çalıştırıyo

s.sultan' Alıntı:
ya bu bilgisayarcılarıda hiç anlamıyorum herkes şikayetçiydi şimdi başvurmayı dört gözle bekliyolar
kocaelide zorunlu değilki formatörlük benim müdürüm dersimi seçmicek formatör olmak zorunda kaliim diye
ama olmicam norm fazlası olurum dersimi doldurcam bi okul bulursam giderim yoksa 3-4 okul gezerim bu adamı çekeceme sanki işçi çalıştırıyo
:++: :alkis:

s.sultan' Alıntı:

aynı fikirdeyimm ben düşüneceğime ..idare düşünsün meb düşünsün bu adamları ne yapcaz diye...

benim tuzum kuru değil ek derse ihtiyacım var ayrıca ben kimseye niye formatörlük istemiyorsunuz demiyorum

Milli Eğitimden Ulaş beyi aradım bu seneformatör görevlendirmeleri ile kendisi ilgilenmiyormuş. İlgilenen bir arkadaşına yönledirdi. "Ben yaz tatilimi yapmak istiyorum. Eylül başlarında yine bir başvuru alacak mısınız diye sordum. Şu an için eylül başında başvurular alınmayabilir" dedi. "Fakat siz şimdi başvurunuzu yaparsanız zaten onaylar eylül den itibaren verilecek, sizin yaz tatiliniz etkilenmeyecek" şeklinde bilgi verdi.

İsterseniz sizde arayarak teyit edin.

sayin arkadaslar ben simdi agustosda ozür grubu atamasi ile ist.dan kocaeli çayirovaya gecmeyi düsünüyorum acaba eylülde tekrar formator alimi olurmu yani ist.dan gelip kocaelide kusura bakmayin biz haziran sonuna kadar aldik demesinler bunu nasil netlestiririm saygilar

merhaba arkadaşlar. formatörlük bugün bitiyo, başvuru sonuçları hakkında bilginiz varmı ne zaman açıklanacak 2011 temmuz-ocak dönemi formatörlükleri. yaz tatilinde ben kalmak istiyorum okulumda kocaelideki formatörleri eylüldemi yoksa temmuzda mı başlatıyorlar bilginiz varmı.

Yeni yıla girdik arkadaşlar görevlendirmelerimizde herhangi bir gelişma varmı?

Arkadaşlar 31 Aralık itibariyle görevlendirmemiz bitti yeni görevlendirmelerimiz de başlamadı daha okula gidiyor muyuz ne yapıyoruz. görevlendirmeler ne zaman başlıyor.

Geri