Merhabalar. 2011 nissan Micra Tekna modelini kismetse almayi düşünüyorum. Daha onceden forumdaki arkadaslar yardimci olmustu. Kullanan arkadaşlar var mi acaba. ? Teşekkürler.
yaklaşık 2 ay önce 2011 otomatik tekna aldım. Hanımın ailesine aldım. Araba çok atik, içine oturunca çok yüksek olduğunu farkedeceksiniz. Donanım olarak hız sabitleme digital klima vs her şey var. 500 km uzun yol yaptım yol tutuşu iyi ancak 120 civarında içeriye biraz fazla ses alıyor. Ben genel itibari ile beğendim. 2011 tarçın rengi tekna paket 45 binde 44 bine aldım
ben geçen hafta aldım.2012 model cvt otomatik şanzıman platinium.ortalama 6 litreyi geçmiyo.çok seri ve donanımlı..daha önce polo kullanmıştık 2004 model otomatik yine.geçişleri ve hızlanması bu segmente göre çok iyi.tavsiye ederim
Yakıt 5-6 lt arası. L modü dik rampalardan genelde kullanılır. D modü işinizi görür zatenTeşekkürler hocam. Kısmetse il araba olacak Yakıtı konusunda ne söylersiniz. İstanbul şehir içi kullanılacak. Bir de L modundan bahsediliyor. Tam olarak nasıl kullanılıyor.
Hocam hangi sehirsesiniz ben olsam galerici eksperine guvenmem, bir cok yeri tanıyorlar computestcilerde musteri kacmasin diye galericileri cok uzmezler
Hcm fiyat makul 45 binde sol arka çamurluk boyalı 44 e almistim.2011 nissan micra tekna. 54000 44.250 aldık sayın hocam. Expertizden birşey çıkmazsa inşaallah. Yorumlarınız için teşekkürler. iyi günler.
Benim okuldan müzik öğretmeni arkadaşımda vardı. 2013 model 25 bindeydi. Otomatik şanzımanı bozuldu. 8 binlira masraf yaptıktan sonra aracı sattı. Otomatik alırsanız mutlaka kontrol ettirin.
Otomatik vites alıyorsanız mutlaka nissan servisine kontrol ettirin.
Bir yakınımızda vardı ve yaz tatilinde bolca kullanıyordum çok küçük minik bir araç duruşu var ama çok rahat bir sürüş deneyimi yaşatıyordu. Ben polo 1.4 benzinli araca sahiptim ama nissanı çok sevmiştim diyebilirim. Biraz servis maliyeti yüksek çıkıyordu genel olarak ama çok da dert edilecek seviyede değildi.