2012-2013 Bilişim Teknolojileri Ünitelendirilmiş Yıllık Plan

Kodla Büyü
Hocam eline sağlık, ama 5. sınıf için eskisini kullanabilir miyiz? Yeni bilişim teknolojileri ve yazılım dersi çerçeve programı çok farklı değil mi? eskisi uymaz?

Ben 6 lara 6.basamak 8 lere 8. basamak vermicem daha önceki yıllarda da yaptığım gibi. Basamak sisteminde öğretmen klavuz kitabında da yazdığı gibi öğrenci seviyesi ve şartlara göre konu seçilebilir, konulara ayrılan süreler değiştirilebilir. 10 parmak konusunu işlemem örneğin... Geçen sene 7. sınıflara 6 ve 7. basamaklardan üniteler seçip bi plan yapmışdım. Bu sene de karma düşünüyorrum.

5 lerin bilişim teknolojileri kitapları gelmedi bize. Acaba hiç basılmadı mı kitap? 2 saat kitapsız zor olacak.

eda_y' Alıntı:
5 lerin bilişim teknolojileri kitapları gelmedi bize. Acaba hiç basılmadı mı kitap? 2 saat kitapsız zor olacak.

5'lerin çalışma kitabı yok, bu yıl basılmayacakmış. Kılavuz kitap hakkında bir bilgim yok. Talim terbiye'nin sitesinden öğretim programını indirebilirsiniz.

teşekkürler hocam. Arkadaşlar siz hangi sınıfa hangi basamağı uygulayacaksınız karar verdiniz mi ? Benim kafam karıştı biraz da...

Geri