2012-2013 bit dersi yıllık planı var mı?

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşalr. bit dersi için plan yapan var mı? ben office 2010 işlemei düşünüyorum.paylaşan olursa sevinirim

Teşekkürler, ancak düzenlenmesi gerekiyor.

Ekim Ayı 5 hafta olarak planda gösterilmiş ama bir haftayı 29 Ekim ve Kurban Bayramı kapatıyor. O biraz sorun olabilir.

2012-2013 1 saatlik Bilgi ve İletişim Teknolojisi Dersi yıllık planı. Yalnız ben planımı, zümremde karar alıp ünite sıralamasını değiştirerek hazırladım.
Yıllık plandaki konu sıralaması:
1. Temel Kavramlar
2. Bilgisayarı kullanma ve yönetme
3. İnternet ve iletişim
4. Kelime İşlem Programı
5. Sunu Programı
6. Elektronik Tablolama Programı
7. Veri Tabanı Programı

İşinize yarar umarım. Kolaylıklar...

Ekli dosyalar

seda23' Alıntı:
2012-2013 1 saatlik Bilgi ve İletişim Teknolojisi Dersi yıllık planı. Yalnız ben planımı, zümremde karar alıp ünite sıralamasını değiştirerek hazırladım.
1. Temel Kavramlar
3. İnternet ve iletişim
4. Kelime İşlem Programı
5. Sunu Programı
7. Veri Tabanı Programı

sağolun hocam tam da benim istediğim sıralama olmuş emeğinize sağlık....

sami55' Alıntı:
sağolun hocam tam da benim istediğim sıralama olmuş emeğinize sağlık....

Siz de sağlıkla kullanın. Eksikliklerim, tam sayıla..:)

Rica ederim hocam, sağlıkla kullanınız. Gözden kaçırdığım noktalar varsa, eksiğimiz tama sayıla....
Bir de şundan ötürü kafanız karışmasın. Mesela Ekim ayının 5. haftası aynı zamanda Kasım ayının ilk haftası olduğu için Kasım ayını 2. haftadan başlattım. Zira haftalar hangi ay ile başlamışsa ona sayılır. İsterseniz Ekim Aynın 5. haftasının yanına Kasım 1. hafta da yazabilirsiniz. (Diğer ayları da bu şekilde revize edebilirsiniz.)

seda23' Alıntı:
1. Temel Kavramlar
3. İnternet ve iletişim
4. Kelime İşlem Programı
5. Sunu Programı
7. Veri Tabanı Programı

Sıralama harika olmuş. Ben de zümremde değiştirmeyi planlıyordum. Çok sağolun.

Rica ederim.
Benden başka konu sıralaması değiştiren var mıdır acaba diye merak ederdim:) Varmış. Çok sevindirici.
müferadatın sıralaması ihtiyacı karşılamıyor. Çocuklar interneti aktif kullanıyor ve office programları arasından da word ve powerpoint ile yoğun olarak çalışıyorlar. Bu nedenle bu konu sıralaması avantaj diye düşünüyorum.
Yalnız yine söylüyorum konu sıralamasını değiştirmek için zümrede karar almak gerekiyor.

Lisede görevlendirme olduğum için ve fazla bir bilgim olmadığı için soruyorum. 9,10,11,12 sınıflarda BİT dersini seçmişler. 9. ve 10. sınıfın planlarını buldum ama 11. ve 12. sınıflar için neye göre plan hazırlayacağı mı bilmiyorum. yoksa 10. sınıf planlarını mı kullanacağım bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

Hocam tek öğretim programı var. Seçmeli ders olduğu için zaten 9. sınıfta alan 10. 11. 12. de alamıyor. 10. sınıfta alan 11, 12 de alamıyor... Lise hayatı boyunca tek sefer seçilebiliği için tek öğretim programı tek plan kullanılıyor.

Geri