e-okulun duyurular kısmanda var hocam..scanturk' Alıntı:Bu yıl okullara karne gönderilmeyecekmiş. Peki karnelerin dış kapağını nerden yazdıracağız? yazıyı okudum ama e okulda örnek karne filan göremedim. Bilgisi olan var mı?
adobe acrobat proagd85' Alıntı:burda pdf şeklinde onları word e dönüştürecek programı olan varsa paylaşabilir mi ilacıyla birlikte mümkünse
ziyaunal' Alıntı:önce kağıtların bir yüzüne okul ismi olmayan boş karne dışyüz pdf basılır. sonra boş bir word dosyası açılır. sayfa yatay yapılır. sağ alt köşeye metin kutusu içine TC bla bla valiliği blabla okulu yazılır. yazıcıya daha önce dış yüzü basılan kağıtlar konur. word sayfası bu kağıtlara bastırılır. sonra ters çevrilip karne iç yüzü basılır.
aynen öyle hocam ararken buldum bende yaklaşık 15 dakikamı aldı bulmak. keşke yazını görmüş olsaydım :++:faruk55' Alıntı:acrobat pro da daktilo araç çubuğunu kullanarak direk yazabilirsiniz sayın hocam. Word e çevirmeye felan hiç uğraşmayın bence
biltek2007' Alıntı:Arkadaşlar bütün karne örnekleri bu linkte.
http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurua ... sp?ID=9977
Ayrıca ekte de okul karnesini PDF olarak dönüştürdüm. Okul adını yazmak için de Metin kutusu ekledim. SAnırım bu işe yarar.
dobra1979' Alıntı:neden böyle bir değişikliğe gerek duymuşlar anlayabildiniz mi???