http://yozgat.meb.gov.tr/www/btr-gorevl ... icerik/320BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FORMATÖR ÖĞRETMENLERİNE DUYURU!!
En az 15+1 Bilgisayarlı BT Sınıfı bulunan okullara ve FATİH Projesine dahil olan okullara 1. Eğitim-Öğretim dönemi görevlendirmesi yapılmış ve bu görevlendirmeler 25 Ocak 2013 tarihinde sona ermiştir.
Önümüzdeki günlerde İl Dışı Özür Grubu Atamaları ve Norm Fazlası Atamaları yapılacağından dolayı şu an için 2. Eğitim-Öğretim Dönemi BTR Görevlendirmeleri yapılamamaktadır.
2. Eğitim-Öğretim Dönemi görevlendirmeleri, bahsi geçen atamalardan sonra yapılacağından ve geriye dönük onay alınamayacağından, tüm Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ve BTR Öğretmenleri, görevlendirilmeyeceklermiş gibi 2.döneme başlamaları gerekmekte olup, görevlendirme yapılacağı zaman BTR Öğretmenleri ile bir toplantı yapılacaktır.
yozgat milli egitim mudurlugu web sitesinden yapilan yukaridaki aciklamaya gore; norm atamalarinin mart hatta nisan ayina sarkabilecegi dusunulurse 2.dönem gorevlendirmeler sanirim gecikmeli yapilacak.