2012 Formatörlük Görevlendirmeleri

Kodla Büyü

kumsal540

Seçkin Üye
Seçkin Üye
rifatt' Alıntı:
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. 2. dönem Formatörlükleri yapılacak mı? Yapılacaksa ne zaman yapılacak? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim....
yakında gelir arkadaşım yazısı ilk dönem yapıldıysa ikinci dönem de yapılacaktır en geç 15inde gelir yazısı 1 ocakta görevde olunacak şekilde

Her ilde farklı uygulama var. Diyarbakır ili 31 aralıkta biten görevlendirmeler için 2. dönemin başında tekrar başvuru alıp 30 hazirana kadar geçerli tekrar görevlendirme yapıyor. Böylelikle ne sömestr ne de yaz tatilinde görevlendirme yapılmamış oluyor.. Bu yıl da büyük ihtimalle süreç aynı olur..

benim görevlendirmem 20 ocakta bitiyor..yani 15 tatile gidicem gelince yine görevlendirmem olucak..

Şöyle gereksiz başlıklar açıp insanları heyecanlandırmayın zaten herkesin sinirleri gergin. Eğer resmi yazı bir açıklama yapmayacaksanız açmayın artık. site yöneticileride lütfen gereğini yapsın

rifatt' Alıntı:
Arkadaşım ortamı geren sensin. ben sadece bilgi edinme amaçlı bi soru sordum. bilen arkadaşlar cevap veriyorlar. bilgi vermek istiyorsan yaz yoksa oku geç..

Arkadaşım aylardır insanlar ne tartışıyor burda sen ilk kez mi giriyorsun foruma öyle bir başlık yazarsan insanlar yeni bir gelişme var sanıp geriliyor

sunny' Alıntı:
rifatt hocam takma sen klasik hhtc aksiyonu :wink:

GS lilerden neden nefret ediyorum şimdi anladım. Her ortamda kendilerini belli ediyorlar. Evet aksiyonlarım var çünkü herkesten farklı düşünüyorum

Ben hhtc hocama katılıyorum. Bende cevap yazdım ama gereksiz bir başlık gerçekten. Herkes biliyor ki görevlendirmeler ilden ile değişiyor. Kesin bir resmi açıklama yok. Aylardır bunu bu forumda tartışıyoruz zaten. .Sormanın ne gereği var ki?

bbnet 2011 enlerinde bir en'i belirledim bile. en sinirli üye: hhtc (gazabından korkuyorum şu an ama yazdım yine de :p)

Konuyu açan arkadaşım konunun başlığını "2012 OKUL formatör ÖĞRETMEN görevlendirmeleri yapılacakmı" gibi bir başlık seçseniz hiç sıkıntınız kalmazdı sanırım konuyla ilgili bilgisi olan girerdi bu başlığın altına

ozlem22' Alıntı:
bbnet 2011 enlerinde bir en'i belirledim bile. en sinirli üye: hhtc (gazabından korkuyorum şu an ama yazdım yine de :p)

Rahat ol hocam aksine çok sakin biriyimdir. Kahretsinki terazi burcuyum

easytr' Alıntı:
http :) pardon hhtc hocam, çok dobra birisi, yazdığı çoğu yoruma imzamı atabilirim.

Ya aslında ben üniversitedede böyleydim 20 kişiydik sınıfta birtek ben kral çıplak derdim o yüzden anlaşamazdım sınıfla. 1. sınıftayız herkes bir hevesle gelmiş bölüme ama nasıl uçuyorlar çoğu öğretmenlik bile yapmam şu şirkette bu şirkette özelde çalışırım diyor kimisi üniveristede kalırım öğretmenlik düşünmüyorum diyordu. Bende dinledim dinledim herkesi sonra dedim ya sizin piyasadan haberiniz varmı ne adamlar var özel sektör kurtlar sofrası siz öğretmenliğe atanabilirseniz dua edin diye o zamanda çok kızmışlardı bana ama duyduğuma göre atanamayanlar olmuş yada geç atananlar ne yapayım böyleyim ben :mrgreen:

hhtc senin gibilere buralarda herbokalog (herbok bilimi) derler :wink: , her konuya bu şekilde anlamsz tepki verilemez ki. Bu site bilgisayar öğretmenlerinin aralarında sorunlarını paylaştığı, yararlı paylaşımlarda bulunduğu bir site. beğenmiyosan acep_menopoz_muyum.com sizleri bekler :puhaha:

bilgin5255' Alıntı:
hhtc senin gibilere buralarda herbokalog (herbok bilimi) :wink: , her konuya bu şekilde anlamsz tepki verilemez ki. Bu site bilgisayar öğretmenlerinin aralarında sorunlarını paylaştığı, yararlı paylaşımlarda bulunduğu bir site. beğenmiyosan acep_menopoz_muyum.com sizleri bekler :puhaha:

Bence öğretmenliği boşverde Stand - up yap sen harcanma bu forumlarda. Ben her olaya tepki vermiyorum dikkatli takip edersen sadece formatörlük ve derslerin durumuyla geleceğiyle ilgili şeylerde konuşuyorum. Tabiki ne konuştuğun değil karşındakinin ne anladığı önemlidir.

EE ne demiş Hz. Mevlana ;

Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?

Halen Eğitici Formatörlük yapan arkadaşlar

Eğitici Formatörlük görevindeki ücret durumunuz nedir? Yeni gelen teşkilat yasasına göre fiilen derse girmeyenler ek ders alamayacaktı. sizdeki durum hangi aşamada. ayrıca maaşlarda herhangi bir kesinti mevcut mu? (denge tazminatı gibi)

hhtc' Alıntı:
bilgin5255' Alıntı:
hhtc senin gibilere buralarda herbokalog (herbok bilimi) :wink: , her konuya bu şekilde anlamsz tepki verilemez ki. Bu site bilgisayar öğretmenlerinin aralarında sorunlarını paylaştığı, yararlı paylaşımlarda bulunduğu bir site. beğenmiyosan acep_menopoz_muyum.com sizleri bekler :puhaha:

Bence öğretmenliği boşverde Stand - up yap sen harcanma bu forumlarda. Ben her olaya tepki vermiyorum dikkatli takip edersen sadece formatörlük ve derslerin durumuyla geleceğiyle ilgili şeylerde konuşuyorum. Tabiki ne konuştuğun değil karşındakinin ne anladığı önemlidir.

EE ne demiş Hz. Mevlana ;

Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?

Aynı Hz. Mevlana yine derki; Cahil Ile Sohbet Etmek Güçtür Bilene ; Çünkü Cahil Ne Gelirse Söyler Diline...

ist_koord' Alıntı:
Konuyu açan arkadaşım konunun başlığını "2012 OKUL formatör ÖĞRETMEN görevlendirmeleri yapılacakmı" gibi bir başlık seçseniz hiç sıkıntınız kalmazdı sanırım konuyla ilgili bilgisi olan girerdi bu başlığın altına
arkadaşa katılıyorum, başlık konunun içeriği ile aynı olmalı. bazen öyle başlıklar açılıyorki (formatör olmak istemeyenlere çözüm gibi) bir gelişme var zannedip açıyorsunuz, ama içi fos çıkıyor. soru soracaksak soru işareti bile koymanız yeterli rifat hocam, yanlış anlaşılmaya mahal vermemiş olursunuz, hemde böyle itirazlar okumazsınız!

Ekli dosyalar

• Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirilmesi.jpg
    Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirilmesi.jpg
    316.6 KB · Görüntüleme: 607
yalnız bu yazının paraf tarihi ile oynama yapılmış sanki. :D
ilgi tutulan yazının tarihi 06 12 2011 paraf 01 07 2011 enteresan :puhaha:

Geri