2012 kocaeli formatör görevlendirmeleri

Kodla Büyü

missilver

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 6. yılımı çalışıyorum ve ilk defa formatörlüğe başvuracağım. küçük bebeğim olmasaydı yine başvurmaz okul okul gezerdim ama izmitte çalışıyorum derincede oturuyorum. izmit okulları evime uzak olabilir neyse. size sormak istediklerim kocaeli de formatörler kaça kadar çalışıyor? ocaktan sonra görev almak için ne zaman başvuruluyor?

hocam milli eğitimie gidip bt şubesinde formatör öğretmenlere bakan arkadaşla görüş. 2. dönem görevlendirmeleri için kasımın ilk haftası bence uğra bi. form doldurup okuldan üstyazı ile ilçe mili eğitime yollaman gerekecek.

hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. şu anda üzretsiz izindeyim 30 aralıkta işe başlayacağım. işe başladığım zaman dilekçe versem olur mu acaba? bir de siz kaça kadar çalışıyorsunuz?

ya kocaelide görevlendirme olacak mı 2. dönem biri hayrına sorsun benden bıktı adamlar

30 aralık'ta göreve başladığınızda başvurunuzu kabul etmeyebilirler. Bu nedenle başvurular başladığı zaman , geçen sene aralık 15 civarında , başvuru formunu doldurup gönderirsiniz 2. dönem görev almak için.

Kocaeli'de de , diğer illerde olduğu gibi okullara göre çalışma saatleri değişiyor. Okul idaresine bağlı bir durum.

cevabınız için teşekkür ederim hocam. pekii kocaeli de formatör olup da 3 te çıkan arkadaşlar okullarınızı yazabili misiniz? en azından müdürüm sorduğunda okullar 3 te çıkıyor diyebileyim.

missilver' Alıntı:
cevabınız için teşekkür ederim hocam. pekii kocaeli de formatör olup da 3 te çıkan arkadaşlar okullarınızı yazabili misiniz? en azından müdürüm sorduğunda okullar 3 te çıkıyor diyebileyim.
Bunu kimse yazmaz bence

sisss' Alıntı:
missilver' Alıntı:
Bunu kimse yazmaz bence
kimse böyle bir spromluluğu almak istemez bu nasıl bir soru böyle :o
kaldı ki söylediler müdüre denir mi şu okul şu saatte çıkıyor diye görev tanımı belli zaten 8-5 ama çalıştırırlar ama erken bırakırlar o idarenin tavrına bağlı

kusura bakmayın saçma sapan sorularla meşgul ettim sizi :? dediğim gibi daha önce formatörlük yapmadım hiç de ilgilenmedim çünkü öğretmenlikten çook memnundum ve hep olmak istediğim meslekti neyse ilgilenmediğim için de görev tanımında 8-5 ibaresi olduğunu bilmiyordum... cevaplarınız için teşekkürler

Geri