2012 temmuz-aralık formatör görevlendirme

Kodla Büyü

yalanaşk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Formatörlük kaldırıldı, iller yapmıyor diye okudum detaylardan dolayıu bu başlığı açtım, Aksarayda 1 temmuz itibariyle milli eğitim müdürlüğü oluruyla formatörlük görevlendirmesi devam ediyor. başka hangi ilde yapılıyor, hangi illerde yapılmıyor bunu cidden merak ediyorum. yapmayanlar neye dayanarak yapmıyor? ben üst yazıyı hala göremedim, geçici görevlendirme yazısı bize göre değil diye biliyorum ve düşünüyorum çünkü biz okulumuzda görev yapıyoruz, o yazı okuldan başka kurumlarda görevlendirme için diye de müdürüm söyledi.

Tokatta eylülden sonra yapılacak dendi ama bilmiyoruz.Formatörlük olsada branş bitik.İller arası atamada yer açmadılar doğru düzgün bakalım ilk atamada kaç kadro verecekler

Kilis iptal şu an için. 1 Eylül'de başlayacak şekilde olurlarımız gelmişti fakat 1-2 hafta önce İKGM'nün yazısı dayanak gösterilerek bizim görevlendirmeler de iptal edildi. Eylül'de tekrar olur mu bilmiyorum. Şu an olmayacak gibi duruyor.

bildiğim kadarıyla gaziantep yaptı, malatya başvuruları alıyor eylül'den sonrası için.

Eskişehir'de her zamanki gibi öğretmenin yanında karar vermeyerek yapmıyacak gibiymiş ildeki formatörler öyle dedi

temmuz-aralık görevlendirmesi yapıldı fakat ücret alamdık biz görevlendirilenler ücret alabildilermi

İzmir zaten tatillerde yapmıyordu farklı bi durum olmadı ama Eylülden sonrasını kimse bilmiyor.

herohamster' Alıntı:
temmuz-aralık görevlendirmesi yapıldı fakat ücret alamdık biz görevlendirilenler ücret alabildilermi

bana da ek ders yatmamış daha hocam. aynen branşı herkes bitirdi. müdürüm bile öğrencilere sınıf açmak için bt sınıfını kapatmayı düşündüğünden beni norm fazlası etti. 2. dönem müdür yardımcım da ben olsam bilgisayar dersini kaldırırım artık herkes biliyor bilgisayarı dedi... formatörlüğü zaten oh ne güzel yatıyorsun diyorlar hep..

şimdi dersimiz yok desem yeridir, formatörlüğü de kaldırırlarsa artık bizim dışımızdaki herkes sevinir herhalde...

bazı iller yapmış formatörlük görevlendirmelerini. nette gezinirken adana mem in görevlendirmesini gördüm. bazı arkadaşlar paylaşmış görevlendirme yapılan illeri. başka görevlendirme yapılan iller varsa paylaşalım arkadaşlar. malesef ne hallere düşürdüler bizi. önceden formatörlüğü istemeyenlerimiz oluyordu şimdi onuda bulamayacak gibiyiz sanki. birileri çıkıp bir açıklamada yapmıyor. okullarda bir çok kişi maaş karşılığı derslerini dolduramıyor. nasıl olacak bilemiyorum.

Geri