2012 Yılı Alan değişiklikleri iptal edildi

Kodla Büyü

samsat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
344
Milli Eğitim Bakanlığının 2012 yılı alan değişikliği ile Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenliği, Teknoloji Tasarım Öğretmenliği ve diğer alan öğretmenlerinin teknoloji tasarım öğretmenliğine geçenlerin mahkeme kararı gereği eski görevlerine iade edileceğine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 14/08/2013 tarihlive 2082209 sayılı yazılarına göre;

http://www.mebajans.com/14-sample-data- ... dildi.html
 
bana göre doğru bir karar verilmiş.

Mahkemeden sınıf öğretmenliğinden diğer bıranşlara yan alanla geçenlerinde iptalini bekliyouz.
 
birçok insanın eşleriyle birlikte tayini çıktı. benim tanıdığım ağrı nın kars ın dağlarında çalışıp da artık mesleği bırakma aşamasına gelmiş insanlar için bir umut ışığıydı bu.
ne yazık ki üye sayısı 150 yi bile geçmeyen bir sendikanın dava açması yaklaşık 40.000 kişinin hayatını olumsuz etkiledi. tabii ben bu sendikaya suç bulmuyorum sonuçta büyük sendikalar da dava açabilirdi. bakanlık bu kararı vermeden önce niçin yasal alt yapısını hazırlamadı ki. hükümet de meclis de onlarda bir kağıda bakardı bu iş.
 
Mezuniyetinden farklı bir bölümde ki öğretmenlerin kendi mezuniyet branşlarına geçmeleri hariç tüm alan degisikliklerinin iptalini de görürüz umarım. Böylelikle kimse böyle saçma bir işe girişmez.
 
nosTRa' Alıntı:
Mezuniyetinden farklı bir bölümde öğretmenlerin kendi mezuniyet branşlarına geçmeleri hariç tüm alan degisikliklerinin iptalini de görürüz umarım. Böylelikle kimse böyle saçma bir işe girişmez.
:alkis: :alkis:
 
k.cokol' Alıntı:
ne yazık ki üye sayısı 150 yi bile geçmeyen bir sendikanın dava açması yaklaşık 40.000 kişinin hayatını olumsuz etkiledi.

önemli olan ne? ben bunu anlamıyorum.
bir yanlışlığın düzeltilmesi mi yoksa bunun yanlış olduğunun söyleyenlerin kim olduğu, kaç kişi olduğu gibi saçma sapan şeyler mi...

sonuçta tayin istemeyi dört gözle bekleyen o branşın öğretmenleri de var. alan değişikliği sebebiyle onlar da tayin isteyemediler...

nolcak şimdi?
yüklenilmesi gereken bu değişikliğin altına imza atanlar olmalı... niye hesap kitap yapmadan uygunmu değilmi bakmadan ben yaptım oldu mantıgıyla bu değişikliği yapanlardır...
 
İlçeden ile tayin isteyen bir Görsel sanatlar öğretmeni kendi branş arkadaşları arasında 150-200 puanla merkeze geçebilecekken sınıf öğretmenlerinin Görsel sanatlar branşına geçmesi ile tayin hakkı hayal oldu. Birçok branşta aynı sorun yaşandı. Keske Meb branş değiştirenlerin hizmet puanını da sifirlasaydi.
 
Geri
Üst