2013 İL DIŞI için katılım modülüne görüş ekleyelim....

Kodla Büyü

sguner_23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2011 yılında iller arası yer değiştirmelerde Bilişim Teknolojileri branşında ortalama her ile 3-4 kontenjan açılmıştır.Hatta 2012 yılında bu sayı daha da düşmüş 30 ile hiç kontenjan açılmamıştır.Bu yıl ortaokullarda Bilişim dersinin zorunlu olması sebebiyle ülke genelinde norm ihtiyacımız 500´ lerden 6000´ lere çıkmıştır.
Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak 2013 İller arası yer değiştirmelerde bu 6000 kontenjanın önemli ölçüde açık gösterilmesi beklentisi içerisindeyiz.
Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu/giris.php

hocam mebbise girebileyorum ama burada mebbis kullanıcı adı yada sifre hatalı diyo
yazacagım bir çok şey var yazamıyorum

2010 Aralık ayında ilk atama olarak zorunlu hizmet bölgesinde başlayıp şu an itibari ile zorunlu hizmetini yapan öğretmenler il içi ve il dışına başvuramıyor, il içi kılavuzunu ve il dışı taslak kılavuzunu okuduğumda böyle anladım. Oysa Bakan Bey'in kendisi demişti ; " Bu yıl ,il içi ve il dışı atama başvurularında 31 Aralık baz alınacak" diye. Şimdi ise olanlara bakın. Niye öğretmenlere müjde verir gibi yapıp sonra da yalan olduğu anlaşılıyor. Bu kadar saçmalık olabilir mi?

neo.99' Alıntı:
2010 Aralık ayında ilk atama olarak zorunlu hizmet bölgesinde başlayıp şu an itibari ile zorunlu hizmetini yapan öğretmenler il içi ve il dışına başvuramıyor, il içi kılavuzunu ve il dışı taslak kılavuzunu okuduğumda böyle anladım. Oysa Bakan Bey'in kendisi demişti ; " Bu yıl ,il içi ve il dışı atama başvurularında 31 Aralık baz alınacak" diye. Şimdi ise olanlara bakın. Niye öğretmenlere müjde verir gibi yapıp sonra da yalan olduğu anlaşılıyor. Bu kadar saçmalık olabilir mi?

puan kaçtı neo hocam

neo.99' Alıntı:

hocam görüşlerinizi bildirin il içindede yokmuş sonradan eklemişler

ayrıca sevk dönemleri ve askere alma tarihleride değişti bunu göz önüne almamışlar

25 temmuzda askerliğim açıklanacak öğretmen askerlik cıkarsa 29 temmuza kadar teslım olmak zorundayım
il dışı atamam cıkarsa ilişk kesme ve göreve başlamayı nasıl yapacagım onu düşünüyorum

Bahsettiğim durum benim için geçerli değil. Ama bu durumda olan arkadaşlarım vardı. Farklı illerin zorunlu hizmet bölgelerine tayin isteyeceklerdi. Ama akşam baktım il dışı kılavuz taslağına, saçmalamışlar resmen. Hayır Bakan Bey çıkıp 31 Aralık baz alınacak demeseydi kimsenin zaten bu yıl için beklentisi yoktu. Milleti kandırır gibi umut veriyorlar sonrası yalan dolan. Canımı sıkan bu.

Ben bildirdim hocam görüşümü. Umarım eklerler. Anlamıyorum ki, yıl da bir defa bu işler yapılıyor. Onu da yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar. Öğretmenler görüş bildirmese demek ki işler eksik kalacak.. Oradakilerin zeka seviyeleri bir yere kadar sanırım.

arkadaşınızla durumum aynı zorunlu hızmet yapıyorum artvınin bi ilçesinde 18 puan
yozgat da 18 puan evım ankarada bende yakınlara gelmeyı planlıyorum inşAllah eksikler giderilir

sguner_23' Alıntı:
2011 yılında iller arası yer değiştirmelerde Bilişim Teknolojileri branşında ortalama her ile 3-4 kontenjan açılmıştır.Hatta 2012 yılında bu sayı daha da düşmüş 30 ile hiç kontenjan açılmamıştır.Bu yıl ortaokullarda Bilişim dersinin zorunlu olması sebebiyle ülke genelinde norm ihtiyacımız 500´ lerden 6000´ lere çıkmıştır.
Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak 2013 İller arası yer değiştirmelerde bu 6000 kontenjanın önemli ölçüde açık gösterilmesi beklentisi içerisindeyiz.

Ekledim :+1:

Görüş olarak bildirdim. Umarım işe yarar öğretmenlerim :( herkes istediği yerde görev yapabilir inşallah.

yalanaşk' Alıntı:
il içi atama kılavuzuna görüş ekledikte ne olduğu sanki ciddiye alan var.

İl içine eklenen görüş ile bu görüş aynı değil. Ha zorla değil elbette istemeyen eklemez bu kadar basit...

2012 yer değiştirmelerde normu bize yakın birkaç branşı inceledim.
Beden eğitimi norm 6000 civarı iken 2584 okul açılmış.
Türkçe norm 8000 civarı iken 3237 okul açılmış.
İlköğretim Matematik norm 9000 civarı iken 3010 okul açılmış.
Bilişim geçen sene 600-700 civarı normumuz varken 217 okul açılmış.

2013 de 6400 norma il dışında en az 1500-2000 okul açılması gerekir..

Eğer il dışına 1500 ün üzerinde okul açılmazsa çoğumuz hüsrana uğrayacağız.Bu yüzden iş işten geçmeden bu konu üzerinde durmalıyız...

her boş okulunun sisteme açılacağını zannediyorsanız yanlırısnız çoğu kapalı gözükür açılanlarda genellikle taşra olur

sguner_23' Alıntı:

bir katılımda benden :+1:

Geri