http://ikgm.meb.gov.tr/www/2013-ilici-o ... icerik/150
hayırlı olsun...
hayırlı olsun...
mnn' Alıntı:hayırlısı olsun.. bu ne ya sacma sapan bakanlık oldu meb...giden olmaz der gelen oluyor der.. :scared:
hocam il dışında olduğu gibi eşin olduğu ilçe açılacak sanırım.. açıklamalardan da onu anladım ben..m_esen' Alıntı:yazın yapılan eş durumu gibi sadece eşin bulunduğu ilçemi açılacak yoksa tüm il genelindeki açık yerler ilan edilip istenilen yerler mi tercih edilecek acaba?
yazın yapılanda sadece eşin olduğu ilçe açılmıştı ve benim ilçede eşimin branşı dolu ve gene açılmaz ama bana yakın ilçeler boş fakat oralar açılmıyo. bütün ilçeler açılıp en yakını seçebilsek keşke.bakalım nasip kısmetmacar20' Alıntı:hocam il dışında olduğu gibi eşin olduğu ilçe açılacak sanırım.. açıklamalardan da onu anladım ben..m_esen' Alıntı:yazın yapılan eş durumu gibi sadece eşin bulunduğu ilçemi açılacak yoksa tüm il genelindeki açık yerler ilan edilip istenilen yerler mi tercih edilecek acaba?
hayırlısı olsun hocam öncelikle.. dediğiniz gibi olsa iyi olur aslında ama özrün bulunduğu ilçe zaten seçili geliyor bildiğim kadarı ile.. bu valilik ile yapılacak il il farklı bir uygulama olmaz inşaallah...m_esen' Alıntı:yazın yapılanda sadece eşin olduğu ilçe açılmıştı ve benim ilçede eşimin branşı dolu ve gene açılmaz ama bana yakın ilçeler boş fakat oralar açılmıyo. bütün ilçeler açılıp en yakını seçebilsek keşke.bakalım nasip kısmetmacar20' Alıntı:hocam il dışında olduğu gibi eşin olduğu ilçe açılacak sanırım.. açıklamalardan da onu anladım ben..m_esen' Alıntı:yazın yapılan eş durumu gibi sadece eşin bulunduğu ilçemi açılacak yoksa tüm il genelindeki açık yerler ilan edilip istenilen yerler mi tercih edilecek acaba?
hocam il milli eğitimler başvuru tarihini belirleyeceğinden onların istedikleri zaman açılacak bölüm sanırım...toprak60' Alıntı:mebbis de il içi atama ile ilgili herhangi bir bölüm göremiyorum.
Bilgisi olan var mı ?
İNŞALLAH..hardeniz' Alıntı:yeni bakan şu bizim derslere de bir olur dese ne var ki. Bir sabah uyandığımızda dersler zorunlu ve 2 saat olmuş meslek liselerine atanabilir duruma gelmiş. Allahım bizimde dualarımızı kabul eder umarım.
+1dndd' Alıntı:Branşınıza ait boş kontenjan bulunmamaktadır. :alkis:
hatay