2013 İl içi Özür Atamaları yapılacak!..

Kodla Büyü
hayırlısı olsun.. bu ne ya sacma sapan bakanlık oldu meb...giden olmaz der gelen oluyor der.. :scared:

mnn' Alıntı:
hayırlısı olsun.. bu ne ya sacma sapan bakanlık oldu meb...giden olmaz der gelen oluyor der.. :scared:

İlimin sadece siyasetcilerin dilinde olduğu zaman böyle bir bakanlık çıkıyor ortaya hocam.

yazın yapılan eş durumu gibi sadece eşin bulunduğu ilçemi açılacak yoksa tüm il genelindeki açık yerler ilan edilip istenilen yerler mi tercih edilecek acaba?

dersler zorunlu 2 -3 saat olsuhn başbaaknı karşılamaya sabahtan gidicem. çünkü o isterse olur bu kadar basit.. keike çocuklarını tanısakta derdimizi anlatabilseydik kolay olurdu işler... :puhaha:

m_esen' Alıntı:
yazın yapılan eş durumu gibi sadece eşin bulunduğu ilçemi açılacak yoksa tüm il genelindeki açık yerler ilan edilip istenilen yerler mi tercih edilecek acaba?
hocam il dışında olduğu gibi eşin olduğu ilçe açılacak sanırım.. açıklamalardan da onu anladım ben..

macar20' Alıntı:
m_esen' Alıntı:
hocam il dışında olduğu gibi eşin olduğu ilçe açılacak sanırım.. açıklamalardan da onu anladım ben..
yazın yapılanda sadece eşin olduğu ilçe açılmıştı ve benim ilçede eşimin branşı dolu ve gene açılmaz ama bana yakın ilçeler boş fakat oralar açılmıyo. bütün ilçeler açılıp en yakını seçebilsek keşke.bakalım nasip kısmet

m_esen' Alıntı:
macar20' Alıntı:
m_esen' Alıntı:
yazın yapılanda sadece eşin olduğu ilçe açılmıştı ve benim ilçede eşimin branşı dolu ve gene açılmaz ama bana yakın ilçeler boş fakat oralar açılmıyo. bütün ilçeler açılıp en yakını seçebilsek keşke.bakalım nasip kısmet
hayırlısı olsun hocam öncelikle.. dediğiniz gibi olsa iyi olur aslında ama özrün bulunduğu ilçe zaten seçili geliyor bildiğim kadarı ile.. bu valilik ile yapılacak il il farklı bir uygulama olmaz inşaallah...

benm mardinde arkadaşım vardı Mardinde sınıf öğretmeni.. il dışı özür grubu atamalarında eşinin yanına Çanakkaleye gidememişti.. şimdi tekrardan gidebilme şansı mı var yoksa sadece örneğin ; mardin il içinde farklı ilçelerdeyse eşler o zaman mı bu tercihten faydalanabiliyorlar ?

:sleep: hala atanamayan 1500 den fazla eş durumu maduru öğretmen var.. meb in uygulama hatasını da kavuşamayan eşler çekmiş oluyor böylece.. biz biliişimcilerin mağduriyetine hiç girmiyorum.. herkes içinden çile bülbülüm söylüyor artık.. :wink:

mebbis de il içi atama ile ilgili herhangi bir bölüm göremiyorum.
Bilgisi olan var mı ?

toprak60' Alıntı:
mebbis de il içi atama ile ilgili herhangi bir bölüm göremiyorum.
Bilgisi olan var mı ?
hocam il milli eğitimler başvuru tarihini belirleyeceğinden onların istedikleri zaman açılacak bölüm sanırım...

hardeniz' Alıntı:
yeni bakan şu bizim derslere de bir olur dese ne var ki. Bir sabah uyandığımızda dersler zorunlu ve 2 saat olmuş meslek liselerine atanabilir duruma gelmiş. Allahım bizimde dualarımızı kabul eder umarım.
İNŞALLAH..

sistem açıldı..
Eş durumu artık ikametgah'a göre mi yapılıyor? yoksa çankaya'da hiç açık yok mu bilemedim :S

arkadaşlar bana mamaktan tek okul görünüyor herkese aynı mı görünüyor acaba? Ankara dan tercih yapacak olan arkadaşlar acil cevaplayabilirlerse sevinirim

ne olacak bu yalova'nın hali.

Ekli dosyalar

• kontenjan.jpg
    kontenjan.jpg
    7.9 KB · Görüntüleme: 399
izmir, Branşınıza ait boş kontenjan bulunmamaktadır, şimdi 10 dk şöyle bir dolaşsam etrafımda en az 8 okulda bilgisayarcı yok, ücretli çalışıyor.

Her sene aynı terane, neye göre yapıyorlar bunu anlamıyorum :verymad:

Eşim sınıf öğrt. ben bilişim. ikimizde de aynı mesaj;
Branşınıza ait boş kontenjan bulunmamaktadır.
Adana

kırşehirde de durum aynı kontejan yoktur. ya eşin olduğu ilçe kontejan yok ise en yakın diğer ilçeleri aç.maksat eşleri birbirine en yakın yere getirmek olmalı

bizim okulda bir ingilizce öğretmnei var.eşi çukurovda bankacı....ona bütün ilçeler açık.arasından ilçe seçip okulları görebiliyor....neden bütün ilçeler açık acaba ona....bilgisi olan var mı

ozaman banada diğer ilçeleri açabilirlerdi....benim eşim başla ilçede....ama sadce eşimin olduğu ilçe seçili diğer ilçeleri seçemiyorum....o aklımı karıştırdı.

Geri